Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Lenovo D32q-20 31.5" WQHD IPS 4ms 75Hz FreeSync Black

Cod:

65F7GAC1EU


Cod intern: #511423

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.183,24 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED D32q-20 31.5" WQHD IPS 4ms 75Hz FreeSync Black de la Lenovo

Lenovo D32q-20



Monitor LED IPS Lenovo 31.5", WQHD, Display Port, FreeSync, Negru, D32q-20

 
Monitorul Lenovo D32q-20 afiseaza detalii clare si culori stralucitoare pe ecranul sau special QHD IPS de 31,5 inci, oferind o experienta superioara de vizualizare. Ecranul este eficient din punct de vedere energetic si poate fi utilizat pentru divertisment si gaming  datorita unei rate de actualizare de 75 Hz si a tehnologiei AMD FreeSync ™.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.