Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED LG 32UL750-W 31.5" 4K 4ms FreeSync White

Cod:

32UL750-W


Cod intern: #511375

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
3.002,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED 32UL750-W 31.5" 4K 4ms FreeSync White de la LG

LG 32UL750-W



Monitor LED VA LG 31.5", 4K UHD, DisplayPort, USB-C, FreeSync, Vesa, Alb, 32UL750-W


# 1 Brand UHD Monitor in SUA timp de 3 ani la rand



UHD de 32 inci 4K (3840 x 2160)
Rezolutia 4K UHD ofera claritate uluitoare si detalii precise, de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.



VESA DisplayHDR ™ 600
Descoperiti o imagine mai realista, cu o gama dinamica ridicata, care ofera un contrast mai indraznet intre zonele cele mai luminoase si cele mai intunecate ale ecranului. Acest monitor HDR 600 a fost evaluat pentru a furniza o luminozitate impresionanta de varf de 600 de nits pentru evidentierea spectaculoasa.



Radeon FreeSync ™
Joc clar, neted

Radeon FreeSync ™ reduce ruperea si balbaiala care se intampla intre rata de cadru a unei placi grafice si rata de reimprospatare a monitorului, permitand o miscare mai lina si mai putina balbaiala in jocurile solicitante.



Mediu personalizat pentru jocuri
Optimizati afisarea diferitelor jocuri. Jucatorii pot, de asemenea, sa se ajusteze pentru preferintele personale, incluzand forme de par transversal, luminozitate si raportul de aspect si multe altele.



Sincronizarea actiunilor dinamice
Minimizati decalajul de intrare cu Dynamic Action Sync, astfel incat sa puteti surprinde fiecare moment in timp real.



Stabilizator negru
Stabilizatorul negru al LG ajuta la luminarea scenelor intunecate, astfel incat este mai usor sa gasesti concurenta.



USB Type-C
Conectivitate imbunatatita

Oferind o noua generatie de comoditate, porturile USB Type-C ™ permit afisarea video 4K, transferul de date si incarcarea laptopului / dispozitivului mobil, toate in acelasi timp pe un singur cablu. Reduceti dezordinea cablurilor si cresteti eficienta cu USB Type-C ™.



Control pe ecran
Control pe ecran introduce o serie de setari esentiale ale monitorului intr-o fereastra utila pentru acces rapid si usor. Presetarile pentru volum, luminozitate, modul de imagine, Screen Split 2.0 si multe altele pot fi acum ajustate doar cu cateva clicuri ale mouse-ului, in loc de butoanele dure de pe monitor.



Design uimitor
Luneta subtire si designul elegant al acestui monitor premium LG este accentuat de suportul ArcLine. Curba lina a bazei ofera stabilitate, asigurand performante de incredere cu o nota de eleganta.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.