Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED LG 43UN700-B 43" UHD IPS 8ms HDR 10 Black

Cod:

43UN700-B


Cod intern: #511390

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
3.093,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Monitor LED 43UN700-B 43" UHD IPS 8ms HDR 10 Black de la LG

LG 43UN700-B



Monitor IPS 4K UHD LG 43", 4xHDMI, HDR 10

UHD masiv pentru utilizare mixta

LG 43UN700 permite performante profesionale optime, cu o calitate imbunatatita a imaginii pe un ecran imens de clasa de 43 inch.




Descoperiti mai multe spatii de lucru

Dimensiunea uriasa a ecranului cu unghiuri mari de vizualizare va permite sa lucrati confortabil si sa colaborati cu colegii pentru o mai buna eficienta a muncii.



Imbunatatirea eficientei

Datorita conectivitatii USB Type-C ™, puteti transfera in mod eficient datele si alimenta dispozitivul printr-un singur cablu. In plus, intrarile extinse cu un suport reglabil fac din acest afisaj o centrala pentru desktop.



Ecran mare. Distractie mare.

LG 43UN700 are un ecran mare de clasa de 43 inch, afisaj cu rezolutie ultra inalta si accepta HDR pentru a asigura jocuri mai realiste. In plus, cele doua boxe stereo de 10 W cu Rich Bass creeaza o experienta extrem de imersiva.



Sincronizarea actiunilor dinamice
Reactioneaza mai repede fata de adversari

Minimizati decalajul de intrare cu Dynamic Action Sync, astfel incat jucatorii sa poata surprinde fiecare moment in timp real.



Stabilizator negru
Ataca mai intai in intuneric

Jucatorii pot evita lunetistii sa se ascunda in cele mai intunecate locuri si sa scape rapid de situatiile atunci cand blitul explodeaza.



Bucurati-va de mai mult continut odata
Cu patru scindari de ecran si PIP incluse in functia OnScreen Control, va puteti bucura de streaming media in timp ce navigati pe web, cumparand online si multe altele in acelasi timp.



Compatibil cu diverse dispozitive
LG 43UN700 ofera o interfata extinsa, care accepta tip USB-C ™, precum si diverse optiuni de conectare. Este ca si cum ai avea un multiplex pe desktop cu conexiune simultana de pana la patru dispozitive.



Panza perfecta
43UN700 acopera toate nevoile dvs. creative. Ofera un ecran mare pentru a afisa toate lucrarile creative si ecranele de editare in acelasi timp.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.