Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED LG UltraGear 27GN750-B 27" FHD IPS 1ms 400 cd/m² FreeSync Black

Cod:

27GN750-B


Cod intern: #511393

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
2.293,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED UltraGear 27GN750-B 27" FHD IPS 1ms 400 cd/m² FreeSync Black de la LG

LG UltraGear 27GN750-B



Monitor Gaming Full HD IPS LG 27", 240Hz, G-sync, HDR 310


Inovatia dincolo de granite

Consultati-va drumul catre victorie cu monitorul inovator de gama 27GN750 UltraGear, oferind cele mai clare vizuale si claritatea cea mai ascutita. Puteti experimenta cufundarea respiratiei pe un ecran IPS cu un timp de raspuns de 1ms.




IPS 1ms (GTG)
Viteza incredibila spre victorie

Daca te-ai saturat de ecrane intunecoase si clipiri, ai ajuns pe monitorul potrivit. Cu IPS 1ms (GTG), veti domina si veti obtine victoria - fara efectele secundare ale vitezei extreme.



Rata de actualizare 240Hz
Miscarea fluida a jocurilor

Obiectele sunt redate mai clar pentru un joc mai neted si o fluiditate vizuala aproape suprarealista. Puterea de a vedea chiar si cele mai dinamice si mai rapide obiecte in mijlocul intregii actiuni poate oferi jucatorilor un avantaj competitiv.



IPS cu sRGB 99%
Simtiti combaterea actuala cu culorile adevarate

Afisajul IPS cu 99% din sRGB ofera o precizie deosebita a culorilor si un unghi mai mare de vizualizare, astfel incat ofera o culoare de mare fidelitate pentru reproducerea unor scene si mai vii pe campul de lupta.



Compatibil cu NVIDIA G-SYNC ™
Monitorul LG 27GN750 este un monitor compatibil G-Sync® testat de NVIDIA si verificat oficial, reducand ruperea ecranului si minimizand balbaiala pentru o experienta de joc mai usoara si mai rapida.




Adaptive-Sync (FreeSync ™)
Mai clar, mai neted si mai rapid

Cu tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync ™), jucatorii pot experimenta miscari fluide si transparente in jocuri de inalta rezolutie si cu ritm rapid. Elimina practic ruperea ecranului si balbaiala.



HDR10
Mai mare claritate, mai realist

27GN750 accepta HDR10, permitand o imersiune vizuala realista, cu culori si contrast bogate. Indiferent de campul de lupta, jucatorii experimenteaza senzatia de a fi in centrul acestuia. Vedeti toate culorile dramatice pe care intentionau dezvoltatorii de jocuri.



Dynamic Action Sync®
Actiune in timp real

Prindeti fiecare moment cu un interval de intrare minimizat pentru o performanta mai buna.



Stabilizator negru®
Ataca mai intai in intuneric

Jucatorii pot evita lunetistii sa se ascunda in cele mai intunecate locuri si sa scape rapid de situatiile atunci cand blitul explodeaza.



Crosshair®
Cresteti acuratetea in jocurile First-Person-Shooter cu functia de afisare centrala Crosshair.



Design elegant si ergonomic
Completati-va batalia

Sari in jocurile tale preferate fara distragerea frontierelor inestetice. Cu o luneta ultra-subtire in 3 parti care uneste forma si functia. Bucurati-va de o vizualizare mai confortabila, cu reglarea versatila a inclinarii, inaltimii si pivotului.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.