Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Philips 272G5DYEB/00 S-line Brilliance cu nVidia G-Sync, 27 inch, 1920 x 1080 Full HD

Monitor LED Philips 272G5DYEB/00 S-line Brilliance cu nVidia G-Sync, 27 inch, 1920 x 1080 Full HD

Cod:

272G5DYEB/00


Cod intern: #67308

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Monitoare LED

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Monitor LED 272G5DYEB/00 S-line Brilliance cu nVidia G-Sync, 27 inch, 1920 x 1080 Full HD de la Philips

Dominaţi competiţia aşa cum nu aţi făcut-o până acum. Monitorul pentru jocuri Philips 272G5DYEB de 27" cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™ elimină fenomenul de sfâşiere a imaginii şi tremurat, oferind cea mai lină şi mai rapidă experienţă de joc. NVIDIA G-SYNC™ este o nouă tehnologie revoluţionară de afişare care oferă cea mai lină şi mai rapidă experienţă de joc de până acum. Performanţa revoluţionară a G-SYNC™ este obţinută prin sincronizarea ratelor de reîmprospătare a afişajului cu GPU din PC-ul dvs. pe bază de GeForce GTX, eliminând fenomenul de sfâşiere a imaginii şi minimizând tremuratul şi decalajul de intrare. Rezultatul: scenele apar instantaneu, obiectele sunt mai clare şi jocurile se desfăşoară super lin, oferindu-vă o experienţă vizuală uluitoare şi un avantaj competitiv serios. Jucaţi jocuri intense şi competitive. Aveţi nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 144 de ori pe secundă, efectiv de 2,4 ori mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 144 Hz, puteţi vizualiza acele imagini esenţiale care lipsesc de pe ecran, care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca dvs. să îi puteţi focaliza cu uşurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus şi fără fenomenul de sfâşiere a imaginii, acest ecran Philips este partenerul perfect pentru jocuri SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi oferă gestionarea cablurilor. Posibilităţile intuitive de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii bazei permit poziţionarea monitorului pentru un confort maxim şi pot elimina solicitările fizice din timpul unei sesiuni lungi de joc; gestionarea cablurilor reduce „păienjenişul” de cabluri.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici speciale
    • Webcam
      Nu
    • Meniu
      21 limbi
  • Caracteristici Fizice
    • Culoare
    • Reglaje
      Inclinare, rotire, pivotare, inaltime reglabila

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.