Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Apple MMYV3MP/A, 27", 5120 x 2880 pixeli, 60 Hz, Argintiu

Cod:

MMYV3MP/A


Cod intern: #2538316

  • Distribuie pe:
14.696,71 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere MMYV3MP/A, 27", 5120 x 2880 pixeli, 60 Hz, Argintiu de la Apple

Apple Studio Display

Sase difuzoare si sunet spatial, de parca ar fi cu adevarat in jurul tau.

Ecran Retina 5K de 27 inchi

14,7 milioane de pixeli

600 nits luminozitate

1 miliard de culori

Gama larga de culori P3

Este uimitor ce poti face.

Studio Display deschide o perspectiva creativa complet noua. Vei fi captivat de indata ce il vei porni. Functii uimitoare completeaza imaginea. Totul prinde viata cu culori frumoase si detalii uimitoare pe designul subtire, afisajul cu suprafata mare.

 

Frumos de privit. Cu senzorul sau inteligent de lumina, Studio Display ajusteaza automat temperatura de culoare a afisajului la lumina ambientala pentru o vedere si mai naturala.

 
 

 

Stralucire minima. Focalizare maxima. Echipamentul standard al Studio Display include un strat antireflex unic in industrie pentru confortul ochilor si o mai buna lizibilitate a textelor. In acest fel, fiecare cuvant si pixel apar viu, cu o reflectare surprinzator de putina.

Chiar si mai putina stralucire, in orice mediu. Studio Display-ul este disponibil si cu sticla inovatoare nano-texturata, care este o alegere ideala in spatii foarte luminoase - de exemplu, cand soarele straluceste puternic. Acesta difuzeaza lumina pentru a reduce si mai mult stralucirea, astfel incat sa va puteti bucura de o calitate excelenta a imaginii chiar si in conditii de iluminare mai putin decat ideale.

 
 

Camera si sunet senzationale.

Este ceva de vorbit.

Camera ultra-larg de 12 megapixeli cu functie de iluminare din spate.

Studio Display are o camera foarte avansata, cu un senzor de 12 megapixeli si un unghi de vizualizare de 122 de grade.

Si datorita cipul Apple, puteti folosi si functia Rivaldafeny cu acesta - pentru prima data pe un Mac.

Rivaldafeny te tine in centrul imaginii in timp ce te misti, facand apelurile video si mai placute.

Daca alte persoane se alatura apelului de langa tine, imaginea capturata se va extinde automat, iar daca pleaca, se va micsora din nou.

Functia functioneaza excelent si cu aplicatiile preferate de videoconferinta.

 

 

Iesiti in evidenta de zgomotul de fundal.

Sistemul cu trei microfoane de calitate de studio ofera sunet clar si volum suficient in apelurile video si inregistrarile audio. Si datorita modelarii directionale a fasciculului de sunet, toata lumea te poate auzi, nu zgomotul de fundal.

 

Sase difuzoare.

O experienta audio cinematografica.

Cele patru subwoofere cu anulare a vibratiilor produc un bas dinamic si clar, cu distorsiuni minime.

Iar cele doua tweetere de inalta performanta au o gama medie detaliata, iar inaltele sunt de asemenea grozave. Este cea mai buna fidelitate audio de pana acum pe un sistem audio Mac.

 

Suna bine peste tot.

Cu sunetul spatial, va puteti cufunda complet in sunete. Este ca si cum ai avea propriul tau cinema sau sala de concerte.

Cand ascultati muzica sau vizionati videoclipuri cu sunet Dolby Atmos, cipul A13 Bionic si sase difuzoare creeaza un sunet rafinat, cinematografic.

 

Umple tot studioul.

Cu ajutorul celor trei porturi USB‑C, puteti conecta si alimenta dispozitivele dvs. de retea, dispozitivele externe de stocare a datelor, mouse-ul si tastatura sau chiar iPhone-ul.

Prin portul Thunderbolt, Studio Display poate fi conectat la Mac cu un singur cablu.

Acelasi port poate incarca, de asemenea, laptopuri Mac compatibile si poate chiar incarca rapid MacBook Pro de 14 inchi.

 

Mac Studio si Studio Display. Super cuplu.

Functioneaza bine cu Mac.

Studio Display este partenerul ideal pentru Mac Studio, extraordinar de compact si uimitor de puternic.

In plus, functioneaza impecabil cu laptopurile si desktopurile Mac, fie ca este vorba de MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro sau chiar Mac mini.

 

Perfect din orice punct de vedere.

Pentru Studio Display, puteti alege intre doua standuri si un adaptor de montare pentru a seta cel mai bun unghi pentru dvs.

 

Proiectat pentru macOS.

Proiectam software-ul si hardware-ul in paralel, unul pentru celalalt. Aceasta integrare face posibile functii super precum Lumina rivala si sunetul spatial.

Cand vine vorba de sarcini profesionale, macOS accepta moduri de referinta si calibrare reglata fin pentru a indeplini standardele din industrie - fie ca este vorba de video HD si SD, fie de utilizari mai largi, cum ar fi fotografia, dezvoltarea web, designul si imprimarea.

 

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.