Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de maturat manuala Karcher S6, 38 l recipient, 670 mm latime lucru, 2500 m²/h, maner ergonomic

Cod:

1.766-420.0


Cod intern: #507121

  • Distribuie pe:
1.297,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de maturat manuala Karcher S6, 38 l recipient, 670 mm latime lucru, 2500 m²/h, maner ergonomic de la Karcher

Kärcher S 6 Sweeper

Este eficienta datorită periei principale, periei laterale și a unei lățimi de măturare de 670 mm, mătura fără efort zone de până la 2500 m² într-o oră. Este ergonomic: mânerul de împingere poate fi setat pe 2 poziții fără a fi necesara aplecarea și poate fi reglata optim la înălțimea utilizatorului. Murdaria este transportata direct în recipientul de deșeuri cu capacitate de 38 litri. Un alt avantaj este ajustarea suplimentară a înălțimii periei laterale, ceea ce face posibilă adaptarea presiunii de contact in functie de tipul de murdarie. Masina de maturat S 6 poate fi complet pliata și depozitata într-un mod care economiseste spațiul. S 6 este gata de utilizare în cel mai scurt timp datorită prinderii periei laterale fara a avea nevoie de scule.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.