Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell GC-CT 18/24 24 cm Trimmer de tuns iarbă negru/rosu

Cod:

3411123


Cod intern: #1022300

  • Distribuie pe:
244,21 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Einhell GC-CT 18/24 24 cm Trimmer de tuns iarbă negru/rosu de la Einhell

Mașină de tuns iarbă Einhell Power X-Change 18/24 - Mașină de tuns iarba cu baterie ușoară de 18 V, cu 20 x lame, lățime de tăiere 24 cm - Mașină de tuns iarba GC-CT 18/24 Li Solo pentru grădină

EXPERIENȚI LIBERTATEA FĂRĂ FĂRĂ A COȘIȚILOR - Cablurile de alimentare enervante sunt de domeniul trecutului! Această mașină de tăiat fără fir, alimentată cu acumulator de 18 V, are un cerc de tăiere de 24 cm, este ușoară (1,8 kg) și ușor de manevrat TĂSIERE PUTERNICĂ A IERBIILOR ȘI A IRBEI - Bateria fără fir pentru mașina de tuns iarba alimentează o viteză a lamei de 8500 rpm, ideală pentru a menține vegetația de pe gazon, terenuri și zonele greu accesibile din grădină. Se livreaza complet cu 20 de lame de plastic EXCELENȚA DESIGNULUI GERMAN - Mânerul lung telescopic reglabil din aluminiu ultra-ușor înseamnă că această mașină de tuns iarba incredibil de ușoară este agilă și ușor de utilizat. Un „apărător de flori” oferă protecție pentru flori și plante ornamentale O BATERIE PENTRU PEST 300 DE SCULE - Aceeași baterie va alimenta toate sculele electrice și mașinile de grădină Einhell PXC. Electronica noastră inteligentă a bateriei ABS și celulele Li-Ion de înaltă performanță fac din sistemul nostru de baterii reîncărcabile unul dintre cele mai sigure din industrie și asigură eficiență, fiabilitate și durabilitate. DOAR MAȘI DE tuns iarbă reîncărcabilă - Acesta este numai corpul de tuns de grădină alimentat cu baterii.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.