Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse BLOW Optic fara fir 2400DPI 6 butoane Negru

Cod:

84-005#


Cod intern: #909705

  • Distribuie pe:
35,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Optic fara fir 2400DPI 6 butoane Negru de la BLOW

Unknown Image

Conectati-va fara fir

Eliberati-va de cablurile suparatoare care s-au incurcat si va impiedica biroul. Acest mouse wireless va oferi cel mai inalt confort de utilizare si o mare libertate de miscare - il puteti muta in orice loc fara a deconecta firele si fara confuzie inutila. Mouse-ul wireless va fi perfect pentru orice situatie.

 
Unknown Image

Design clasic

Designul clasic si dovedit al acestui mouse se va dovedi in orice aplicatie. Aparatul are o forma bine gandita si este confortabil de utilizat. Mouse-urile clasice de computer sunt alese cu ardoare pentru lucru, jocuri si multe alte activitati, iar utilizarea lor este intuitiva si confortabila.

 

Senzor optic

Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar si direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o functionare confortabila atat la setari DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.

Unknown Image

interfata USB

Utilizati portul USB pentru a activa comunicarea intre mouse si computer. Este un tip de interfata dovedit si aproape universal, care va functiona atat in ​​cazul unui laptop si al unui computer desktop, cat si in raport cu alte dispozitive care pot fi operate cu mouse-ul.

Unknown Image

Sensibilitate 2400 DPI

Nu toata lumea are nevoie de niveluri DPI extrem de ridicate ale unui mouse. Daca nu gasiti o idee pentru utilizarea lor, un mouse cu o gama ceva mai ingusta a acestui parametru va fi o alegere buna. Acest model de mouse va permite sa setati sensibilitatea la nivelul de 2400 DPI, care ar trebui sa fie suficient pentru majoritatea aplicatiilor, cum ar fi munca de birou, design si jocuri.

Unknown Image

Perfect pentru dreptaci

Este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul sau a fost conceput astfel incat sa se potriveasca perfect sub mana dreapta – butoanele, proeminentele si adanciturile sunt exact acolo unde trebuie, pentru a asigura precizia dispozitivului si cel mai inalt confort al utilizarii acestuia.

Unknown Image

6 butoane convenabile

Numarul de butoane dintr-un mouse de calculator poate determina confortul utilizarii acestuia, ritmul de lucru, precum si rezultatele in joc. Acest model de mouse a fost echipat cu 6 butoane care faciliteaza cu siguranta munca si divertismentul de zi cu zi. Butoanele laterale pot fi folosite pentru a anula sau reface actiunile efectuate, iar in jocuri vor fi utile, de exemplu, pentru o schimbare rapida a echipamentului personajului. Mouse-urile de computer cu 6 butoane sunt o alegere populara pentru munca, jocuri si multe alte aplicatii.

- interfata: USB
- metoda de conectare: wireless
- frecventa de operare: 2,4 GHz
- raza de actiune: pana la 10 m
-numar de butoane: 6
- rola: da cu un buton
- Comutator DPI: da

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      84-005#
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      2400 dpi
    • Butoane/rotite
      6
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.