Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Logitech Lift Vertical, USB Wireless, Rose

Cod:

910-006478


Cod intern: #1135725

  • Distribuie pe:
351,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Lift Vertical, USB Wireless, Rose de la Logitech

LOGITECH Lift Vertical Ergonomic Mouse - ROSE/DARK ROSE - 2.4GHZ/BT - EMEA - ON+OFFLINE,B2C



Cand viata de la birou te doboara, intalnesti lift.
Fiti confortabil de la prima lumina pana noaptea tarziu cu mouse-ul ergonomic vertical Lift - o potrivire excelenta pentru mainile mici pana la mijlocii si disponibil in trei culori atemporale.
Ridica mana spre confort

Opriti-va mana pe o prindere usor texturata, cu butoane usor de atins care va ajuta sa lucrati toata ziua fara sa ridicati un deget. Are chiar si un sprijin confortabil pentru degetul mare.

Realiniaza-te in ore de lucru mai putine

Unghiul optim de 57° al liftului va plaseaza in ceea ce ne place sa numim „pozitie naturala de strangere de mana”. Acest lucru pune mai putina presiune pe incheietura mainii pe tot parcursul zilei si plaseaza bratul si partea superioara a corpului intr-o postura mai naturala.

Relaxeaza-te in concentrare, toata ziua

Cu o parte superioara a corpului mai relaxata, mintea ta se poate concentra asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat. Ramaneti zen de dimineata pana seara, cu clicuri silentioase si cu o rotita de defilare silentioasa, care se adapteaza la cea mai usoara atingere.

O potrivire excelenta pentru mainile mici pana la mijlocii

Silueta organica a lui Lift se potriveste mainilor mici pana la mijlocii ca o manusa - special conceputa si sculptata de echipa Logitech de experti in ergonomie si design.

Utilizatorii au raportat ca au putut folosi Lift eficient in prima zi.

Utilizatorii cu maini mai mici au raportat o postura imbunatatita itdin prima zi.

Utilizatorii au raportat un confort deosebit din prima zi.

Aprobat de experti

Proiectat, dezvoltat si testat in Laboratorul Logi Ergo si cu stampila de aprobare din partea institutiilor de ergonomie de top, puteti fi siguri ca Lift inseamna afaceri atunci cand vine vorba de bunastarea dumneavoastra in spatiul de lucru.

Deruleaza cu propria viteza

Modurile de derulare de viteza si precizie ale Smartwheel fac ca munca sa fie lina si linistita - indiferent daca editati linie cu linie sau zburati prin documente.

Alegeti propriile comenzi rapide

Personalizati cele 4 butoane de la Lift usor de atins la comenzile rapide preferate folosind software-ul Logi Options+. Puteti chiar sa modificati setarile pentru diferite aplicatii de la Mic Mute in apelurile dvs. la Voice-to-Text in documentele dumneavoastra.

Fluxul intre dispozitive

Indiferent daca utilizati un computer sau o tableta, puteti sari fara efort intre pana la 3 dispozitive folosind butonul Easy-Switch. Puteti chiar muta fisiere intre ele datorita tehnologiei Logitech Flow.

Rapid de conectat si de lunga durata

Conectati-va usor folosind Bluetooth® Low Energy sau receptorul Logi Bolt USB inclus - ideal pentru mediile aglomerate precum biroul. Bucurati-va de productivitate de pana la 2 ani, alimentat de o singura baterie AA inclusa in pachet.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Lift Right Vertical
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      4000 dpi
    • Butoane/rotite
      6
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
      Roz
    • Greutate
      125 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      7 x 10.8 x 7.1 cm
    • Altele
      Raza de actiune: 10 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.