Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Mouse MOFII M3DM (purple)

Cod:

27594


Cod intern: #2030657

  • Distribuie pe:
44,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Mouse MOFII M3DM (purple) de la MOFII

MOFII MD3M Mouse (violet)



MOFII M3DM este un mouse wireless simpatic în formă de pisică. Acesta va fi perfect pentru persoanele care apreciază designul original al dispozitivelor. De asemenea, va fi o alegere potrivită pentru copii. Permite reglarea rezoluției în 3 trepte până la 1600 DPI și este foarte confortabil de utilizat. Dispozitivul se conectează la un computer în banda 2.4G și prin Bluetooth 4.0 și are nevoie doar de o singură baterie AA (inclusă) pentru a-l alimenta. Reglare DPI în 3 etape Mouse-ul MOFII M3DM este perfect pentru o varietate de aplicații - îl puteți utiliza cu succes pentru navigarea ocazională pe internet, pentru procesarea fotografiilor sau chiar pentru jocuri dinamice. Dispozitivul vă permite să reglați rezoluția în intervalul de 800 / 1200 / 1600 DPI, astfel încât îl puteți adapta cu ușurință la obiceiurile dvs. Asigurați-vă viteza și precizia de vis! Funcționare wireless fiabilă Kitul include un mic receptor USB care vă permite să conectați mouse-ul la computerul dumneavoastră în banda 2,4G. De asemenea, puteți conecta modelul M3DM la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth 4.0. Bucurați-vă de o transmisie rapidă și stabilă și uitați de întârzieri! În plus, veți avea nevoie doar de o singură baterie AA pentru a alimenta dispozitivul, care poate asigura o durată de funcționare îndelungată. În interiorul mouse-ului veți găsi, de asemenea, un compartiment practic pentru depozitarea comodă a receptorului - nu vă mai faceți griji că îl veți pierde! Design încântător Modelul M3DM se distinge, de asemenea, prin designul său original - forma seamănă cu o pisică adorabilă. Datorită acestui fapt, cu siguranță va fi pe placul multor utilizatori! Mouse-ul se caracterizează, de asemenea, printr-un design ergonomic - se așează perfect în mână și nu solicită încheietura mâinii. Demne de remarcat sunt și butoanele dispozitivului, care se disting printr-o funcționare extrem de silențioasă - îl puteți folosi liber acasă, într-o cafenea sau în bibliotecă, fără să vă faceți griji că veți deranja pe cineva! Inclus: Șoarece Receptor USB Baterie AA Manual de utilizare Specificații: Producător MOFII Model M3DM Culoare Violet Numărul de butoane 4 Conexiune Wireless Interfață 2.4G Bluetooth 4.0 Gama Până la 10m (2.4G), 6-10m (BT) Rezoluția 800 / 1200 / 1600 DPI Alimentarea cu energie electrică 1x baterie AA (inclusă) Greutate 78 ± 5 g (inclusiv bateria) Dimensiuni aprox. 68 x 104 x 38 mm Cerințe de sistem Windows 8.0 (sau o versiune ulterioară), macOS 10.10 (sau o versiune ulterioară), Android 4.3 (sau o versiune ulterioară)

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      27594
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      800 / 1200 / 1600 DPI
    • Butoane/rotite
      4
    • Interfata
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
      mov
    • Greutate
      78 ± 5 g (inclusiv bateria)
    • Dimensiuni (L x l x h)
      aprox. 68 x 104 x 38 mm
    • Altele
      Windows 8.0 (sau o versiune ulterioară), macOS 10.10 (sau o versiune ulterioară), Android 4.3 (sau o versiune ulterioară)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.