Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Natec VIREO 2, 1000DPI, Negru

Cod:

NMY-1983


Cod intern: #2139957

  • Distribuie pe:
12,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse VIREO 2, 1000DPI, Negru de la Natec

Lucru mai eficient cu Natec VIREO 2

Natec Vireo 2 - un mouse cu design ergonomic care vă permite să lucrați și mai eficient datorită comutatoarelor foarte rezistente, trei butoane și greutății reduse. Conectați Natec Vireo 2 la computer și bucurați-vă de el imediat.

Senzor integral optic

Un mouse accesibil cu un senzor complet optic cu o rezoluție de până la 1000 dpi? Cu mouse-ul Natec Vireo 2 este posibil. Bucurați-vă de precizie pe cele mai populare suprafețe și accelerați-vă munca.

Comutatoare durabile

Știm că durabilitatea butonului este foarte importantă. Afectează fiabilitatea dispozitivului și vă permite să utilizați mouse-ul pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, sub cele 3 butoane ale mouse-ului Natec Vireo 2 veți găsi microîntrerupătoare cu durată lungă de viață. Folosești un mouse zilnic? Natec Vireo 2 este alegerea potrivită.

Ușurință în utilizare

Confortul de utilizare este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui mouse. Cu mouse-ul Natec Vireo 2, acest lucru este asigurat prin profilarea atentă a mouse-ului și greutatea redusă (doar 50 g). Toate acestea vă vor permite să uitați de durerea încheieturii mâinii și a mâinii.

Cablu USB cauciucat

Flexibil și durabil - acesta este cablul pe care îl veți găsi în dispozitivul Natec Vireo 2. Suprafața sa complet cauciucată îl protejează de deteriorarea mecanică. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lungimea sa - măsoară 1,25 cm, astfel încât să îl puteți conecta cu ușurință la un desktop de computer de la distanță.

Un design care surprinde

Vrei ca masa ta să iasă în evidență? Cu mouse-ul Natec Vireo 2 veți reuși, deoarece datorită inserției din plastic transparent, dioda senzorului optic aflat în interior va difuza lumina la locul dvs. de muncă și va crea un efect plăcut.

Conectează și utilizează

Uitați de necesitatea de a instala drivere suplimentare. Natec Vireo 2 este gata de funcționare imediat după conectare.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Natec VIREO 2, 1000DPI, Negru NMY-1983
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      1000 DPI
    • Butoane/rotite
      3/1
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      DA
    • Culoare
    • Greutate
      50 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      96 x56 x 32 mm
    • Altele
      Sisteme de operare acceptate: Android Linux
      Windows 10
      Windows 11
      Windows 7
      Windows 8

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.