Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Natec WIRELESS SISKIN 2, Alb

Cod:

NMY-1972


Cod intern: #2139963

  • Distribuie pe:
65,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse WIRELESS SISKIN 2, Alb de la Natec

Lucru mai eficient cu Natec Siskin 2

Faceți cunoștință cu mouse-ul wireless care acceptă până la 3 dispozitive simultan. Senzor optic precis, comutatoare silențioase și tehnologie inteligentă de gestionare a energiei pentru a vă menține să lucrați mai mult timp. Acesta este Natec Siskin 2 cel mai bun.

Suportă până la 3 dispozitive simultan

Lucrezi cu mai multe dispozitive și vrei să le controlezi cu un singur mouse fără a fi nevoie să împerechezi din nou mouse-ul sau să comuți receptorul? Cu mouse-ul Natec Siskin 2 este posibil. Puteți conecta două dispozitive utilizând conexiunea Bluetooth 5.0. Al treilea poate fi controlat folosind un transmițător de 2,4 GHz. Un mic buton situat în partea de jos a dispozitivului este folosit pentru a comuta între ele. Este atât de simplu.

Senzor optic cu trei niveluri DPI

Simțiți precizia senzorului optic cu o rezoluție maximă de 1600 DPI. Preferi o mișcare mai lentă a cursorului pentru a menține o precizie mai mare? Alegeți dintre trei niveluri DPI (800, 1200, 1600) și personalizați-vă dispozitivul în funcție de preferințele dvs. Puteți modifica sensibilitatea în câteva secunde cu o simplă combinație de butoane.

Lucrați oricând aveți nevoie

Uită de zgomot. Cu Natec Siskin 2, puteți lucra chiar și în condiții care necesită liniște completă. Toate acestea datorită a două butoane echipate cu întrerupătoare extrem de silențioase. Munca eficientă va fi asigurată și de un cilindru complet cauciucat cu puncte de activare perceptibile. Defilare precisă a documentelor lungi? Navigați pe site-urile dvs. preferate? Va fi și mai plăcut de acum înainte.

Uită de durere

Nu lăsați durerea încheieturii mâinii să vă afecteze performanța. Mouse-ul Natec Siskin 2 este conceput pentru a susține nu numai poziția naturală a mâinii, ci și degetul mare, pe care îl puteți sprijini confortabil pe suportul integrat. Acest lucru vă va păstra mâna liberă. În același timp, nu îl veți expune la răni chiar și în timpul utilizării pe termen lung.

Management inteligent al energiei

Natec Siskin 2 este alimentat de o singură baterie AA inclusă în kit. În plus, mouse-ul este echipat cu un sistem inteligent de gestionare a energiei, datorită căruia va dormi automat dacă nu îl folosiți o perioadă lungă de timp. Datorită acestui lucru, bateria dumneavoastră va dura și mai mult. De asemenea, îl puteți opri cu ușurință manual folosind întrerupătorul de alimentare situat în partea de jos.

Transport usor

Călătorești des? Datorită dimensiunilor sale, puteți lua cu ușurință Natec Siskin 2 aproape oriunde. Datorită spațiului suplimentar de stocare pentru receptor, nu mai trebuie să vă faceți griji că îl pierdeți.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Natec WIRELESS SISKIN 2 NMY-1972
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      1600 DPI
    • Butoane/rotite
      3/1
    • Interfata
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      87g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      110 x 73 x 44 mm
    • Altele
      Sisteme de operare acceptate: Android
      Linux
      MAC
      Windows 10
      Windows 11
      Windows 7
      Windows 8

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.