Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Natec Mouse vertical Wireless, Crake 2, Bluetooth, 2400dpi, Negru

Cod:

NMY-2049


Cod intern: #2468905

  • Distribuie pe:
68,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Mouse vertical Wireless, Crake 2, Bluetooth, 2400dpi, Negru de la Natec

 

Confort neobisnuit

Natec Crake 2 este un mouse vertical proiectat avand in vedere ergonomia utilizarii. Forma sa permite o pozitionare sanatoasa a mainii, minimizand riscul de durere si oboseala a incheieturii mainii in timpul orelor lungi de sesiuni la calculator. O alta comoditate specifica este capacitatea de a asocia mouse-ul cu 3 dispozitive diferite - si de a comuta fara probleme intre ele in timpul lucrului.

 
CARACTERISTICI PRINCIPALE
Ergonomia la indemana

Pentru a spori confortul de utilizare, mouse-ul Natec Crake 2 a fost proiectat astfel incat sa permita antebratului si incheieturii sa stea in mod natural pe birou atunci cand utilizati computerul. Un astfel de confort este posibil datorita inclinarii intregii structuri cu 57 de grade, ceea ce permite accesoriului sa-si mentina forma verticala non-standard.

6 butoane

Puteti utiliza Natec Crake 2 folosind pana la 6 butoane functionale. Aranjamentul lor este specific soarecilor standard, dar obisnuirea cu utilizarea neobisnuita a mouse-ului are loc foarte rapid.

O solutie pentru dreptaci si stangaci

Nu trebuie sa va faceti griji ca Natec Crake 2 nu este pentru dvs. datorita formei profilate a dispozitivului. Au fost proiectate doua variante de mouse - atat pentru utilizatorii dreptaci, cat si pentru stangaci.

 
CARACTERISTICI SUPLIMENTARE
Alegeti cum sa va conectati

Veti alege cum sa conectati mouse-ul Natec Crake 2 cu dispozitivul asociat. Exista trei optiuni de comunicare fara fir din care sa alegeti - printr-un transmitator radio (2,4 GHz) sau BT (3,0 si 5,2).

Utilizati trei dispozitive pe birou

Nu aveti nevoie de mai multi soareci pentru a va opera computerul, laptopul si alte dispozitive. Datorita Natec Crake 2, va puteti conecta la pana la 3 dispozitive in acelasi timp si puteti comuta instantaneu la cel pe care intentionati sa il utilizati in prezent.

Schimbati DPI instantaneu

Mouse-ul Natec Crake 2 va permite sa schimbati instantaneu rezolutia intre patru niveluri - 800, 1200, 1600 si 2400 DPI.Datorita acestui lucru, puteti utiliza un buton special pentru a regla sensibilitatea senzorului optic 3212 la propriile preferinte, iar munca de zi cu zi se va dovedi a fi cu adevarat precisa si confortabila.

Baza are multe facilitati

Puteti ascunde receptorul radio USB intr-un compartiment special de la baza. Este situat chiar langa comutatorul ON/OFF, datorita caruia puteti bloca dispozitivul impotriva operatiunilor neplanificate. Confortul este asigurat si de alunecarele mari din teflon care te vor ajuta sa folosesti mouse-ul indiferent de suprafata pe care lucrezi. Natec Crake 2 este alimentat de o baterie AA standard, care este inclusa in set.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Crake 2
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      2400 dpi
    • Butoane/rotite
      6
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Nu
    • Culoare
    • Greutate
      111 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      69 x 84 x 112 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.