Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse rebeltec Giant gaming COBRA USB Optic 1000/1200/2400dpi Negru

Cod:

RBLMYS00019


Cod intern: #2468662

  • Distribuie pe:
26,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Giant gaming COBRA USB Optic 1000/1200/2400dpi Negru de la rebeltec

Sensibilitate 2400 DPI

Nivelurile DPI extrem de ridicate ale unui mouse nu sunt necesare pentru toata lumea. Daca nu gasiti o idee pentru utilizarea lor, un mouse cu o gama putin mai ingusta a acestui parametru va fi o alegere buna. Acest model de mouse va permite sa setati sensibilitatea la nivelul de 2400 DPI, care ar trebui sa fie suficient pentru majoritatea aplicatiilor, cum ar fi munca de birou, designul si jocurile.

 

Ajustati DPI la nevoile dvs.

Reglarea pas cu pas a sensibilitatii unui mouse de joc este cea mai populara solutie care va permite sa schimbati rapid si dinamic sensibilitatea la nivelul selectat. Soarecii cu reglare in trepte ofera de obicei mai multe niveluri din care sa alegeti, ceea ce va permite sa ajustati parametrii de functionare a acestora la un anumit joc si chiar la situatii specifice din joc.

 
 

Conectivitate prin cablu

Asigurati cea mai mare precizie si fiabilitate datorita sursei de alimentare cu fir a mouse-ului. Cablul cu care este echipat are lungimea potrivita, este flexibil si solid. Comunicarea prin cablu cu un computer este una fara egal si functioneaza bine atat la locul de munca, cat si la biroul de acasa.

 

Iluminare de fundal cu o singura culoare

Lumina de fundal a mouse-ului cu o singura culoare va facilita cu siguranta jocul dupa intuneric si va afecta estetica intregului birou. Lumina de fundal pentru un anumit model este predefinita de producator.

 

Senzor optic

Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara, care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabila atat la setarile DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      COBRA
  • Specificatii tehnice
    • Rezolutie
      2400 dpi
    • Butoane/rotite
      4
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Da
    • Culoare
    • Greutate
      115 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      120 x 6.5 x 8.2 mm
    • Altele
      Lungime cablu: 1.5 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.