Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mousepad Steelseries QcK Prism Cloth RGB Gaming 3XL Black

Cod:

63511


Cod intern: #619447

  • Distribuie pe:
392,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mousepad QcK Prism Cloth RGB Gaming 3XL Black de la Steelseries

Mousepad SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL

 

 

Lumineaza campul de lupta 

Software-ul SteelSeries Engine deblocheaza un arsenal impresionant de aplicatii care fac personalizarea usoara si intuitiva. Eliberati intreaga putere a iluminarii dinamic RGB din 2 zone pentru a crea efecte de iluminare complexe in cateva secunde.

Notificari Discord 

Aprindeti mouse-ul cu notificari personalizabile Discord Chat care indica mesaje noi, starea de dezactivare a sunetului si multe altele. 

Alerte de joc 

Alerte de iluminare in timpul jocului pentru a reincarca o arma, bara de health este extrem de scazuta sau cand ultimata e gata. 

Audio Visualizer 

Puneti un spectacol cu aplicatia Audio Visualizer Engine. In cateva secunde, toate dispozitivele dvs. SteelSeries se potriveste cu muzica preferata.

 

Baza antiderapanta 

Baza din cauciuc durabila, antiderapanta este conceputa pentru a elimina miscarile nedorite si pentru a oferi o platforma solida pentru jocuri intense.

 

Precizie mouse

Testat cu mouse cu senzor de top, numarul mare de fire si suprafata neteda optimizeaza precizia de urmarire a mouse-ului atat pentru senzorii optici, cat si pentru cei laser.

 

Seria QcK Prism Cloth 

Cu aceeasi suprafata legendara de panza micro-tesuta ca si QcK, seria QcK Prism Cloth prezinta iluminare RGB dinamica pentru efecte si notificari, fiind elementul final pentru sistemul tau RGB.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      QcK Prism Cloth RGB Gaming 3XL
  • Caracteristici
    • Utilizare
    • Detalii
      Dimensiuni : 4 x 1220 x 590 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.