Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Player Lenco BTX-750BK black

Cod:

BTX-750BK


Cod intern: #1886452

  • Distribuie pe:
307,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Player Lenco BTX-750BK black de la Lenco

Lenco BTX-750BK Căști intraauriculare sport Bluetooth® (1075101) Căști negre, bandă pentru gât, rezistentă la transpirație

Lenco BTX-750 este o cască Bluetooth® convenabilă și un player MP3 într-unul. Designul este simplu și atemporal. Dacă îți place sportul, Lenco BTX-750 este noul tău cel mai bun prieten. Deoarece căștile funcționează prin Bluetooth®, conexiunea este posibilă fără nicio problemă. Lenco BTX-750 vine cu 3 perechi de dopuri suplimentare pentru urechi în 3 dimensiuni. Cu dopurile de urechi impermeabile IPX4, puteți merge prin ploaie și chiar puteți înota. Alegeți dimensiunea potrivită a căștilor și bucurați-vă de muzica preferată chiar și în timpul celui mai intens antrenament. Puteți folosi căștile pentru a asculta muzică prin Bluetooth® și în modul MP3. La volum redus, Lenco BTX-750 va dura 5 ore în modul Bluetooth®. Când ascultați playerul MP3, puteți auzi cele mai bune bătăi timp de până la 9 ore la rând. Setul cu cască este gol? Este complet încărcat și gata de utilizare în două ore. Acest text este tradus automat. Repere și detalii Căști Bluetooth® cu player MP3 încorporat Rezistent la apă conform standardului IPX4 Ușoare și manevrabile cu o greutate de numai 25 g – ideal pentru sport Slot pentru card MicroSD (pana la GB memorie) Include 3 perechi de dopuri suplimentare pentru urechi în 3 dimensiuni Livrare Căști Bluetooth® impermeabile Lenco BTX-750BK negru cablu USB 3 dopuri diferite pentru urechi în S, M și L.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BTX-750BK
  • Specificatii tehnice
    • Autonomie
    • Alimentare
      baterie reîncărcabilă Li-ion
    • Greutate
      25 gr
    • Altele
      Căști, bandă pentru gât, rezistentă la transpirație

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.