Luni - Vineri 9:00 - 18:00

NAS Terramaster F4-421 4-Bay, 4GB RAM, Procesor Intel Celeron J3455, Quad Core 1.5GHz, Maximum burst 2.3GHz, Alb

Cod:

F4-421


Cod intern: #877020

  • Distribuie pe:
1.777,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere NAS F4-421 4-Bay, 4GB RAM, Procesor Intel Celeron J3455, Quad Core 1.5GHz, Maximum burst 2.3GHz, Alb de la Terramaster

Network Attached Storage, TerraMaster, F4-421, 4-Bay, 4GB RAM, Procesor Intel Celeron J3455, Quad Core 1.5GHz, Maximum burst 2.3GHz, Alb

 

 

 

Mic, usor si puternic

Cu un procesor Intel quad-core de 1,5 GHz (turbo boost pana la 2,3 GHz), 4GB memorie DDR3, doua porturi Ethernet de 1Gb si criptare hardware AES NI, TerraMaster F4-421 este ideal pentru serverele de stocare comerciale de dimensiuni mici si medii.

 
   

Mai multe straturi de securitate a datelor

Dispozitivul F4-421 se bazeaza pe urmatoarele cinci straturi de securitate a datelor:

  • Copie de rezerva automata programata;
  • Sistem de fisiere Btrfs si instantanee;
  • Securitatea matricei RAID;
  • criptare hardware AES a dosarelor si criptare a transportului in retea;
  • Copie de rezerva a datelor de pe unitatea cloud;
  • Sistem de fisiere Cluster.

 

 
   

Imbunatatiti siguranta datelor dvs. cu un sistem de fisiere de ultima generatie

Tehnologia de stocare superioara si tehnologia optimizata de instantanee sunt pietrele de temelie ale sistemului de fisiere Btrfs, pe care se bazeaza unitatea NAS cu 2 bay-uri F4-421 de la TerraMaster pentru protectia avansata a datelor, prevenirea coruptiei datelor si cheltuieli minime de intretinere. Utilizarea acestui sistem de fisiere promoveaza o integritate ridicata a datelor, promovand in acelasi timp flexibilitatea si eficienta in domeniul protectiei si recuperarii datelor.

Tehnologia optimizata de instantanee genereaza 512 instantanee pentru fiecare folder partajat si pana la 8.192 de instantanee ale sistemului in ansamblu. In acest fel, utilizatorii pot beneficia de o protectie a datelor flexibila, care economiseste spatiu de stocare.

Deoarece recuperarea datelor are loc la nivel de fisier sau dosar, intreprinderile pot beneficia, de asemenea, de o flexibilitate sporita si de o recuperare eficienta a datelor.

 
   

Mai rapid si mai sigur

Dispozitivul este echipat cu doua interfete de retea Gigabit pentru a sustine agregarea retelei si failover-ul. In cazul in care una dintre interfetele de retea cedeaza, conexiunea la internet poate fi mentinuta, contribuind la reducerea posibilitatii de intrerupere a serviciului si a inconvenientelor legate de functionarea in regim de downtime. In plus, agregarea retelei poate valorifica pe deplin avantajele celor doua interfete de retea, care maresc de cateva ori viteza de conectare si depasesc limita de viteza a unei singure interfete de retea.

 
   

Accesul utilizatorilor pe scara larga

Sprijina accesul simultan pentru pana la 500 de utilizatori. De asemenea, puteti partaja spatiul de stocare intre mai multi utilizatori, puteti aplica gestionarea drepturilor RBAC si Windows ACL si puteti seta drepturile de acces in functie de utilizatori, grupuri de utilizatori si foldere.

 
   

Cache SSD

Cu ajutorul tehnologiei de accelerare SSD, eficienta transmisiei poate fi imbunatatita cu o combinatie optimizata de citire-scriere a hard disk-ului si a cache-ului SSD. Tehnologia eficienta de accelerare a SSD-urilor reduce dramatic latenta I/O si imbunatateste eficienta stocarii cu peste 20%.

 
   

Moduri RAID multiple

Suporta o varietate de moduri de matrice de discuri, inclusiv RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10, JBOD si SINGLE, pentru a satisface nevoile diferitilor utilizatori si niveluri de securitate a datelor.

 
   

Un spatiu privat in cloud

TNAS ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea o unitate cloud personala care sa le satisfaca nevoile de acces la distanta. Drepturile de acces pot fi adaptate pentru colegi, rude sau prieteni, iar cu suportul pentru unitatea cloud cu sincronizare bidirectionala, nu a fost niciodata mai usor sa va bucurati de avantajele unei vieti convenabile in cloud.

 
   

TNAS.online pentru acces simplu la distanta

TNAS.online va scuteste de configurarea DDNS, de setari de retea complicate si de reguli suplimentare de redirectionare a porturilor atunci cand incercati sa accesati fisiere de pe TNAS prin intermediul internetului. Fara nicio cheltuiala suplimentara, serviciul ofera un URL securizat si modificabil pe care il puteti utiliza pentru a va angaja cu continut audio si video, impreuna cu alte fisiere de lucru, pe dispozitivul dumneavoastra cu acces la internet.

 
   

Eforturi pentru a satisface intreprinderile mici

Intreprinderile mici beneficiaza de posibilitatea de a construi in mod convenabil servere de stocare a fisierelor, servere de e-mail, servere web, servere FTP, baze de date MySQL, sisteme CRM, Node.js si masini virtuale Java, precum si o serie de alte aplicatii comerciale.

 
   

Sistem de operare TOS 4.1.X de ultima generatie TOS 4.1.X

Cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare TOS, TOS 4.1.X, puteti face copii de siguranta pentru datele dumneavoastra, va puteti gestiona serverul de fisiere si va puteti optimiza serviciile de partajare intr-un mod intuitiv, simplu si usor de utilizat. Sistemul de operare include un complex de software de aplicatii, cu un continut bogat de aplicatii, servicii multimedia puternice si numeroase modalitati de a face copii de rezerva pentru datele dumneavoastra.

 
   

Aplicatie mobila inteligenta

Cu aplicatia mobila TNAS, accesati rapid si fara restrictii dispozitivul TNAS si datele sale multimedia, totul pur si simplu prin intermediul sistemului dumneavoastra iOS sau Android.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      F4-421
  • Specificatii tehnice
    • Procesor
      Intel Celeron J3355
    • Memorie
      4 GB
    • Rack HDD
      4
    • Capacitate HDD max. suportata
      72TB (18TB x 4)
    • Management RAID
      Single, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID5, RAID 6, RAID 10
    • Porturi
      1 x HDMI
      2 x USB
      3.0 2 x RJ-45
    • Retea
      10/100/1000
    • Protocoale de retea
      CIFS/SAMBA, NFS, FTP, TFTP, HTTPS, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP
    • Securitate
      Firewall
      AES
      Certificat SSL importabil
      Alerta instantanee prin e-mail, SMS, Beep
      Account Auto-block Protection
    • Backup
      Rsync Backup
      Cloud Sync
      Rsync Server
      Schedule Backup
      USB Device Backup
      Time Machine Server
      File System Gluster
  • Altele
    • Culoare
      Alb
    • Dimensiuni (L x l x h)
      136 x 227 x 225 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.