Luni - Vineri 9:00 - 18:00

NAS Western Digital MyCloud Home 2TB 7200RPM Gigabit Ethernet USB3.0 3.5" Alb

Cod:

WDBVXC0020HWT-EESN


Cod intern: #246699

  • Distribuie pe:
911,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere NAS MyCloud Home 2TB 7200RPM Gigabit Ethernet USB3.0 3.5" Alb de la Western Digital

Un singur loc central pentru a stoca si a organiza totul

Dispozitivul My Cloud Home gazduieste toate fisierele dvs. Aveti suficient spatiu pentru a va pastra toate fotografiile, videoclipurile si fisierele preferate de pe toate telefoanele, tabletele, computerele si dispozitivele de stocare externe, intr-un singur loc, acasa.

 

Acces mobil

Utilizati aplicatia mobila My Cloud Home, aplicatia pentru desktop sau MyCloud.com pentru a incarca, a accesa si a reda videoclipuri si imagini salvate pe dispozitivul My Cloud Home, de oriunde aveti o conexiune la internet.

 

 

Port USB

Importati rapid fotografii si videoclipuri de pe alte dispozitive aflate in casa, cum ar fi unitatile flash USB si HDD externe, utilizand portul USB din spatele dispozitivului My Cloud Home.

 

 

Sincronizare desktop

Pastrati fisierele preferate de pe calculatoarele PC si Mac in sincronizare continua cu dispozitivul My Cloud Home.

 

 

Redare video fluenta

Rulati videoclipurile personale oriunde, pe orice dispozitiv, utilizand aplicatia My Cloud Home pentru mobil si desktop sau MyCloud.com .

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.