Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Obiectiv foto DSLR Obiectiv manual Mitakon 135mm F2.5 pentru Canon EF

Cod:

10692


Cod intern: #2215401

  • Distribuie pe:
1.734,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Obiectiv foto DSLR Obiectiv manual Mitakon 135mm F2.5 pentru Canon EF de la Mitakon

Un obiecrtiv Mitakon pentru Canon EF-mount Creator 135mm f/2.5 de la Mitakon Zhongyi. Două elemente de dispersie foarte scăzută și două elemente cu indice de refracție ultra-înalt sunt încorporate în obiectiv și ajută pentru o claritate sporită. Diafragma maximă f/2.5 beneficiază de lucrul în condiții de iluminare dificilă și oferă un control mai mare asupra câmpului pentru utilizarea tehnicilor de focalizare selectivă. În plus, obiectivul încorporează un parasolar retractabil care ajută la minimizarea efectelor lumini.

    Obiectiv pentru Canon cu montură EF, proiectat atât pentru senzori APS-C, cât și pentru senzori full-frame. Pe senzorii de dimensiunea Canon APS-C, distanța focală echivalentă cu 35 mm va fi de 216 mm.
    Compus din elemente de dispersie ultra-scăzută de înaltă calitate care formează imagini clare fara dispersie cromatice minime.
    Diafragma maximă luminoasă f/2.5 este potrivită pentru lucrul în condiții de lumină scăzută și oferă, de asemenea, un control mai mare asupra poziției de focalizare atunci când se utilizează tehnici de adâncime mică a câmpului.
    Designul de focalizare manuală este completat atât de adâncimea câmpului, cât și de scalele de distanță pentru utilizarea tehnicilor de pre-focalizare.
    Diafragma rotunjită cu nouă lame contribuie la o calitate bokeh netedă și plăcută.
    Parasolarul retractabil încorporat ajută la protejarea elementului frontal al lentilei de lumina, pentru a preveni strălucirea lentilelor.

Caracteristici:

Distanta Focala: 135mm

Apertura maxima: f/2.5

Apertura minima: f/22

Montura: Canon EF

Distanta minima de focalizare: 1m

Marire maxima: 0.1x

Este format din 9 elemente in 7 grupe

Focus Manual

9 lamele rotunde

Dimensiunea Filtrului: 67mm (In partea din fata)

Greutate: 845g



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.