Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Obiectiv foto DSLR Obiectiv silver Mitakon 35mm F0.95 Speedmaster pentru camerele FujiFilm cu montura FX

Cod:

10710


Cod intern: #2239504

  • Distribuie pe:
2.314,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Obiectiv foto DSLR Obiectiv silver Mitakon 35mm F0.95 Speedmaster pentru camerele FujiFilm cu montura FX de la Mitakon

Obiectivul de 35mm f/0.95 Speedmaster de la Mitakon este un obiectiv pentru camerele mirrorless FujiFilm cu montura FX, acesta prezinta o distanta focala echivalenta de 70mm. Diadragma maxima luminoasa f/0.95 este potrivita pentru fotografierea cu lumina scazuta si ofera, de asemenea, un control extins asupra pozitie dvs. de focalizare pentru aplicatii cu adancime mica de camp.În construcția lentilei este încorporat un element de dispersie foarte scăzut, precum și patru elemente cu indice de refracție foarte ridicat și două elemente cu indice de refracție ridicat.Construcția fizică a lentilei se învârte în jurul designului său de focalizare manuală, care este completat de scările imprimate pentru adâncimea câmpului și distanța pentru tehnicile de focalizare pe zonă. Inelul de deschidere manuală are, de asemenea, un design fără clic pentru o funcționare silențioasă și lină, care este benefică pentru aplicațiile de înregistrare video.

Caracteristici:

Distanta Focala: 35mm

Apertura maxima: f/0.95

Apertura minima: f/16

Montura: FujiFilm FX

Distanta minima de focalizare: 35mm

Unghi de vedere: 43.5°

Este format din 11 elemente in 8 grupe

Focus Manual

Greutate: 390g



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.