Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Obiectiv foto DSLR Obiectiv interschimbabil 36 grade Nanlite pentru FM Mount Projection Attachment

Cod:

PJ-FMM-LENS-36


Cod intern: #1138680

  • Distribuie pe:
849,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Obiectiv foto DSLR Obiectiv interschimbabil 36 grade Nanlite pentru FM Mount Projection Attachment de la NanLite

Nanlite PJ-FMM-LENS-36 este un obiectiv interschimbabil de 36grade dedicata proiectorului Nanlite PJ-FMM-19 (care este vandut separat). Aceasta lentila ofera un fascicul mai strans si creste foarte mult stralucirea luminii atasate. 

Lentila de 36 grade ofera o iesire substantial mai luminoasa decat lampa singura. Este mult mai stralucitoare decat o lumina cu un reflector si adesea de doua ori mai stralucitoare decat o lumina cu o lentila Fresnel.

Acest obiectiv si accesoriul de proiectie compatibil (vandut separat) au o constructie durabila din aluminiu.

Se potrivește ni carcasa lui PJ-FMM.

Dimensiuni: 117 mm × 150 mm

Greutate: 690g

Material: aluminiu, sticla



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.