Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HTC Vive Focus 3

Cod:

99HASY002-00


Cod intern: #1347985

  • Distribuie pe:
8.050,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vive Focus 3 de la HTC

Descriere

Căști autonome premium

Experimentați VIVE Focus 3 all-in-one, care oferă o grafică incredibilă, rezoluție clară, procesare grafică puternică și urmărire fără a fi nevoie de un computer sau de o stație de bază. Perfect pentru aplicații profesionale avansate.

Calitate grafică 5K

Vizualizați-vă creativitatea cu o claritate de cristal. Vedeți și simțiți înainte de a vă pune ideile în acțiune. Nu este nevoie de editare costisitoare și consumatoare de timp:

  • Întotdeauna clar: rezoluție 5K Vezi mai multe
  • Câmp vizual de până la 120° Imagini netede
  • Rată de reîmprospătare de 90 Hz

Răcire activă

Mecanismul de răcire activ și bateria termo-optimizată mențin temperatura dispozitivului la un nivel ideal. Rezultatul: performanță mai bună și sesiuni mai imersive.

răcire inteligentă

Sunet spațial 3D captivant

Cele două difuzoare oferă sunet spațial 3D și pentru o imersiune totală cu căștile dvs., este disponibilă mufa audio de 3,5 mm. Designul difuzorului direcțional, cu scurgeri reduse de sunet, permite o mai mare intimitate.

Baterie durabilă, interschimbabilă

Designul eficient din punct de vedere energetic al lui VIVE Focus 3 oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Încărcați rapid la 50% putere în doar 30 de minute. Pentru utilizarea VR toată ziua, bateria poate fi înlocuită în câteva secunde pentru o încărcare ușoară și convenabilă.

Căști VR de gamă înaltă pentru industrie

Gesturi naturale

Noile controlere oferă o prindere confortabilă și echilibrată pentru o mișcare și o navigare ușoară în aplicațiile dvs. profesionale VR. Mișcările tale sunt intuitive, precise și controlate cu suport pentru 6 DoF, butoane plasate ergonomic, declanșatoare și senzori tactili.

VIVE Business Streaming

Treceți dincolo de capacitățile grafice ale căștilor independente. Conectați-vă la un PC pentru a reda scene mai complexe și aplicații vizuale intensive pentru performanțe VR de ultimă generație.

Soluție Vive Business Streaming

WiFi 6E

Această cască VR all-in-one a primit atât certificarea FCC, cât și CE pentru Wi-Fi 6E. Cu această actualizare, clienții din SUA, Marea Britanie, Germania și Franța pot acum accesa lățimea de bandă Wi-Fi 6E pe dispozitivele lor VIVE Focus 3, alimentate de platforma Snapdragon® XR2 cu sistemul de conectivitate Qualcomm® FastConnect™ 6900.

Modul LBE (Divertisment bazat pe locație).

VIVE Focus 3 este acum capabil să accepte urmărirea pe o zonă de joacă mult mai mare, permițând companiilor să folosească spații foarte mari și să ofere o experiență de roaming cu adevărat liberă.

Dimensiunile modului LBE Vive Focus 3

Modul LBE le permite clienților să creeze spații mari pentru arcade VR, experiențe în arenă sau zone mari de antrenament pentru utilizatorii lor, astfel încât experiența să fie și mai realistă.

 

LBE Mode spații pentru sala de jocuri VR cu Vive Focus 3

 

Partajarea hărții

VIVE Focus 3 oferă acum Hartă Partajare, o funcție foarte solicitată, în special în rândul clienților noștri LBE. Permite mai multor utilizatori să opereze urmărirea exactă a locației într-un spațiu comun, fără a fi nevoie să configureze sau să calibreze individual fiecare HMD.

Partajarea hărții pentru Vive Focus 3

Modul VO (Odometrie vizuală).

Modul Visual Odometry (VO) le permite utilizatorilor să sară peste configurarea mediului de 5 minute și să înceapă să intre imediat în experiența 6DoF imediat după ce au pus HMD.

Modul VO pentru Vive Focus 3

Modul hibrid LBE

Modul hibrid LBE le permite clienților să folosească atât modul VO, cât și modul LBE pentru urmărirea 6DoF pe spațiu mare.

Modul hibrid LBE pentru Vive Focus 3

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.