Luni - Vineri 9:00 - 18:00

META Oculus Quest 3 128GB White

Cod:

B0C8VKH1ZH


Cod intern: #2464792

  • Distribuie pe:
3.033,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Oculus Quest 3 128GB White de la META

Ochelari VR META Oculus 3 VR 128GB 

 

 

500+ experiente imersive

Descoperiti titluri noi pentru jocuri, fitness, divertisment si multe altele sau revedeti jocurile pe care le iubiti deja, cu compatibilitate cu versiunea anterioara.

 

Caracteristici de nivel urmator.

Experiente de nivel urmator.

 

Transmiterea de inalta fidelitate, in culori intregi, va tine la vedere imprejurimile, in timp ce perceptia stereoscopica a adancimii va permite sa interactionati cu personajele sau obiectele din camera din jurul vostru.

 

 

Inconjurati-va in sunet 3D

Cu o claritate sporita a sunetului si o gama audio care este cu 40% mai tare decat Quest 2, toate aplicatiile tale preferate devin mai captivante.

Redati in flux filme creand sistemul home theater suprem in castile dvs. sau jucati jocuri sustinute de o coloana sonora de bas puternic care va aduce direct in actiune.

 

 

Grafica uluitoare

Aprofundati mai mult cu experiente realiste — datorita rezolutiei 4K+ Infinite Display.*

De asemenea, puteti vedea mai mult cu un camp vizual crescut (104° orizontal / 96° vertical) care va extinde vederea periferica in lumile virtuale.

*Doua afisaje (rezolutie 2064x2208 per ochi) combinate cu stiva optica Infinite Display de la Meta.

 

 

Timpi de incarcare mai rapizi. Detalii mai clare. Joc mai fluid.

Cel mai puternic cip pe care l-am introdus vreodata intr-un set cu casca* permite timpi de incarcare mai rapizi si detalii mai clare, fie ca va aflati pe teren la un joc NBA, fie ca va luptati cu baietii rai pentru a salva universul.

* Bazat pe performanta grafica a Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2 vs XR2 Gen 1 pe Meta Quest 2.

 

Reproiectat pentru a va ajuta sa gasiti potrivirea perfecta

Descoperiti configuratia care functioneaza cel mai bine pentru dvs., inclusiv optiuni care va permit sa purtati castile peste ochelari sau sa va adaptati la diferite coafuri si forme ale fetei.

 

 

 

Controlere Touch Plus pentru experiente pe care le puteti simti

Simtiti-va ca de fapt manuiti o sabie sau aruncati o undita de pescuit cu ajutorul hapticului TruTouch, care va permit sa reactionati la fiecare experienta ca si cum ati fi acolo fizic.

 

Exploreaza pe o platforma in care poti avea incredere

Explorati VR pe o platforma in care puteti avea incredere, cu functii de confidentialitate imbunatatite care va cripteaza datele si instrumente de supraveghere care pastreaza continutul prietenos pentru toti membrii familiei.

 

 

Putere

Stack hardware avansat si primul set de casti cu Snapdragon XR2 Gen 2, oferind dublul puterii de procesare a GPU pentru timpi de incarcare mai rapizi si un joc mai perfect in comparatie cu Meta Quest 2. Acest lucru aduce suficienta putere pentru a suporta aplicatii grele, cum ar fi jocurile cu actiune rapida, fara intreruperi -culoare, trecere de inalta rezolutie si multe altele.

 

Depozitare

128 GB. Permite explorarea continua a vastei biblioteci de titluri.

 

Realitate mixta

2 camere RGB cu 18 PPD, pentru 10X rezolutia Quest 2 si 2X rezolutia Quest Pro in trecere. Ofera vederi pline de culoare, de inalta fidelitate ale imprejurimilor in timp ce vezi obiecte virtuale care apar in spatiul tau fizic. Proiectarea exacta a adancimii si maparea camerei va ofera libertatea de a va deplasa in spatiul dvs. si de a interactiona cu personaje sau obiecte virtuale din camera din jurul vostru.

 

Audio

Difuzoarele stereo integrate cu sunet spatial 3D va plaseaza in spatiul dvs. cu o gama audio cu 40% mai puternica, un interval de bas si capabilitati optime de potrivire L/R. Mufa audio de 3,5 mm pentru casti si iesire de sunet catre dispozitive audio externe.

 

DRAM

8 GB. Cu 33% mai multa memorie in comparatie cu Meta Quest 2, oferindu-va mai mult suport pentru a reda aplicatiile preferate cu performanta optima.

 

Ergonomie

Design curea

Cureaua moale reglabila gazduieste o varietate de forme de cap si coafuri; Curea dura este disponibila si vanduta separat.

 

Reglarea adancimii

Reglati cu usurinta interfata faciala mai aproape sau mai departe de fata pentru a imbunatati confortul si campul vizual.

 

Greutatea castilor

515 grame. Optica pancake creeaza un profil optic cu 40% mai subtire* pentru o purtare mai confortabila.

*In comparatie cu Quest 2, excluzand interfata faciala.

 

Tehnologie de afisare si optica

Rezolutia afisajului

2064x2208 pixeli per ochi imbunatateste rezolutia cu aproape 30% in comparatie cu Meta Quest 2, pentru o claritate la nivelul urmator si o grafica realista. Ecranul 4K+ Infinite cu 25PPD si 1218 PPI ofera cea mai buna rezolutie pentru intreaga linie de dispozitive Quest.

 

Rata de reimprospatare

72 Hz, 80 Hz, 90 Hz, 120 Hz (numai experimental).

 

Camp de vizualizare

110 grade orizontala si 96 grade verticala. Acest lucru va extinde viziunea periferica pentru a va permite sa vedeti mai multe lumi virtuale, toate odata, pentru cele mai imersive experiente de pana acum.

 

Optica

Lentila Pancake ofera un profil optic mai subtire* fara a compromite profunzimea imersiei vizuale. Claritate crescuta cu 25% in FOV central (~70% mai clar la periferie), cu mult mai putine artefacte de lumina parazita sau imprastiata.

*In comparatie cu Quest 2, excluzand interfata faciala.

 

Reglarea lentilelor

Interval IPD compatibil: 53-75 mm, cu rotita de reglare a distantei dintre lentile mecanice pentru o reglare lina si o claritate vizuala mai buna.

Designul nostru optic inovator permite o cutie pentru ochi care acopera o gama mai larga de distante interpupilare decat oricand. Utilizati tabelul pentru a intelege daca IPD-ul dvs. se afla in intervalul de acomodare al Quest 3:

 

Controlere Meta Quest Touch Plus

Confort

Joaca confortabil cu un design simplificat, fara inele. Experimentati o miscare mai naturala si o introducere precisa ca si cum ar fi o extensie naturala a mainilor dvs.

 

Haptica

Tactilul variabil TruTouch ofera feedback tactil, permitand o gama mai holistica de senzatii din experienta, astfel incat sa puteti atinge, misca si reactiona realist in mediile virtuale.

 

Experienta

Transmiterea realitatii mixte

2 camere RGB color si proiector de adancime pentru adancime si rezolutie imbunatatite.

 

Urmarirea mainii prin atingere directa

Senzorii hibrizi avansati de vizualizare pe computer si de invatare automata va urmaresc gesturile, cu 4 camere IR si 2 camere RGB pentru a permite navigarea fara controler si un control mai intuitiv. Pur si simplu miscati mainile pentru a atinge, derula, naviga si juca.

 

Biblioteca de continut

Peste 500 de titluri aduc o biblioteca vasta de experiente. Exista ceva pentru toata lumea de descoperit in moduri mai captivante, datorita realitatii mixte si performantelor mai bune, care permit timpi de incarcare mai rapizi, joc fara intreruperi si grafica ultra-realista.

 

Compatibilitate inversa

Acces complet la intregul catalog de aplicatii, jocuri si experiente Meta Quest. Continuati sa jucati titlurile preferate, cu actualizari ale jocului pentru a optimiza vizionarea si performanta.

 

Suport PC

Acceptat cu cablu Meta Quest Link si Air Link pentru a va conecta castile la puterea PC-ului pentru a debloca un alt nivel de joc (disponibil separat).

 

Incarcare

Durata de viata a bateriei

  • Pana la 2,2 ore de utilizare in medie
  • Jocuri: 2,4 ore de utilizare in medie
  • Social: 2,2 ore de utilizare in medie
  • Productivitate: 1,5 ore de utilizare in medie
  • Media: 2,9 ore de utilizare in medie

 

Ca si in cazul majoritatii dispozitivelor alimentate cu baterie, durata de viata a bateriei depinde de diversi factori, cum ar fi setarile dispozitivului, utilizarea, varsta bateriei, utilizarea Bluetooth si conditiile wireless.

 

Timp de incarcare

Aproximativ 2,3 ore cu adaptorul de alimentare de 18 W inclus (numai casti).

 

Incarcare usoara

Port USB-C incorporat pentru incarcare si conectivitate. Padurile de contact din partea de jos a dispozitivului simplifica incarcarea, atunci cand sunt combinate cu accesoriul de andocare extern (disponibil separat).

 

Confidentialitate

LED extern

Semnalul LED informeaza trecatorii cand camerele externe sunt in uz.

 

Protejarea datelor

Criptarea avansata plus setarile personalizate includ activarea/renuntarea la partajarea datelor, deconectarea microfonului electronic/a camerei si protectia prin parola/PIN pentru a permite mai multor utilizatori sa exploreze in siguranta.

Informatii suplimentare

Marca Meta Conectivitate USB Type-C & WiFi 6 PCVR streaming
Model Quest 3 128GB Controlere Quest 3 Controlere (6dof)
Tip de dispozitiv Standalone VR Passthrough Da (Culoare)
EAN 815820024064 Metoda de urmarire Urmarire din interior spre exterior
Rezolutie 2064 x 2208 pixels per eye Urmarirea ochilor Nu
Tip de ecran 2 x LCD Urmarirea mainii Da
Camp de vizualizare (FOV) 110 de grade Urmarirea fetei Nu
IPD 58 - 71 mm Microfon Da
Rata de reimprospatare 90, 120 Hz Difuzor Da
Tipul de lentile Pancake non-Fresnel lentile Platforma Android 10
Chipset Snapdragon XR2 Gen 2 CPU Octa-core (1 x 3.2 GHz, 2 x 2.8 GHz, 2 x 2.8 GHz, 3 x 2.0 GHz)
GPU Adreno 740 Memorie 8GB
Storage 128GB Baterie 3640 mAh

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.