Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ondulator BaByliss C453E, Loose Waves 38 mm, 210 grade, Invelis Quartz-Ceramic, 6 trepte de temperatura, LED, Roz/Negru

Cod:

C453E


Cod intern: #612208

  • Distribuie pe:
177,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 89,99 lei


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Ondulator BaByliss C453E, Loose Waves 38 mm, 210 grade, Invelis Quartz-Ceramic, 6 trepte de temperatura, LED, Roz/Negru

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 89,99 lei

Descriere Ondulator C453E, Loose Waves 38 mm, 210 grade, Invelis Quartz-Ceramic, 6 trepte de temperatura, LED, Roz/Negru de la BaByliss

Obtine beach waves si onduleuri relaxate fara a folosi multe produse de styling cu Ondulatorul de par Loose Waves C453E de la BaByliss!

Cu diametrul de 38 de mm, obtii bucle foarte lejere si adaugi un plus de textura parului drept. 

Coafura arata excelent indiferent de tipul de par, forma fetei sau varsta si pune in evidenta foarte bine suvitele mai deschise sau balayage-ul de peste vara!

Tot ce trebuie sa faci este sa infasori suvitele de par in jurul ondulatorului si sa le mentii pentru scurt timp pe suprafata acestuia.

In schimb, daca vrei ca buclele sa iasa mai stranse, mentine parul pe suprafata ondulatorului mai mult timp, dar asigura-te ca treapta de temperatura selectata - din cele 6 setari digitale, de la 160°C la 210°C este potrivita! 

Iti doresti acest look atat de instagrammable, dar ti-e teama ca iti afecteaza parul? Ei bine, afla ca datorita invelisului din cuart si ceramica, parul tau se va mentine sanatos si stralucitor!

In plus, datorita sistemului inteligent de incalzire Advanced Ceramics, temperatura selectata este constanta pe tot parcursul utilizarii. Fara supraincalzire si par deteriorat! 

In mod evident, te sfatuim sa alegi treapta de temperatura si in functie de tipul tau de par. Daca ai parul fragil, fin, decolorat sau vopsit, foloseste setarile de temperatura minime. Pentru parul mai gros insa, poti folosi setarile maxime. Iti recomandam sa faci un mic test pe o suvita de par, pana ce obtii rezultatele perfecte.

 

 

6 setari de temperatura

Cu ajutorul celor 6 setari de temperatura (de la 160° C si pana la 210° C) si a sistemului de incalzire Advanced Ceramics ™, temperatura este mereu constanta pe durata coafarii, iar tu te bucuri de rezultate rapide si de lunga durata

   

Invelis Quartz-Ceramic

Adauga stralucire si mentine-ti parul sanatos cu invelisul din cuart si ceramica. Cu ondulatorul de par Loose Waves vei obtine mai rapid coafura dorita! 

   

Husa termorezistenta

In timpul si la finalul coafarii, asaza ondulatorul pe suprafata padului termorezistent pana ce se raceste. 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      C453E
    • Culoare
      Roz
  • Specificatii
    • Trepte de viteza
      6
    • Suprafata
      Ceramica
    • Accesorii incluse
      1 x Ondulator
      1 x Husa termorezistenta
    • Functii
      Oprire automata
      Cablu pivotant
      Incalzire rapida
    • Dimensiuni
      38mm
    • Altele
      Lungime cablu: 2.5m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.