Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perie Camry Set 5 in 1 CR 2024 50 W Negru - Rose

Cod:

CR2024


Cod intern: #673587

  • Distribuie pe:
117,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 123,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Perie Set 5 in 1 CR 2024 50 W Negru - Rose de la Camry

Descriere

Alegerea echipamentului potrivit de coafare este o adevarata provocare! Fiecare femeie ar dori sa poata folosi atat echipamente de indreptare cat si de coafare sau sa creeze valuri elegante. Adesea este dificil sa decidem ce produs ar fi cel mai bun pentru noi si rareori le putem depozita pe toate.
De astazi nu trebuie sa ne mai gandim la asta! Va oferim un set de coafare 5 in 1. Datorita diverselor posibilitati, putem crea rapid chiar si cele mai fanteziste coafuri!
Economisirea spatiului
Daca dorim sa cumparam fiecare dispozitiv separat, ar fi nevoie de un dulap suplimentar pentru a le depozita! Alegand produsul nostru, obtineti un maner cool-touch, pe care se monteaza cele 5 tipuri diferite de capete. Datorita acestui lucru, nu aveti nevoie de prea mult spatiu pentru a depozita un astfel de set. Accesoriile sunt foarte usor de schimbat intre ele.
In set veti primi atasamente interschimbabile, cum ar fi placile ondulante 3D, placile de creat valuri "ZIG-ZAG", ondulatoare cu diametrul de 19 si 32 mm si o perie de indreptare. Datorita lor, puteti crea bucle mai mici sau mai mari, valuri delicate sau indoituri geometrice pe par. Fanii solutiilor simple se vor bucura de posibilitatea de a indrepta rapid si de a netezi parul.

Schimbarea coafurii in cateva momente
Cineva cu parul drept viseaza, de obicei, la bucle si invers, posesorii de bucle ar dori uneori sa aiba suvite drepte. Datorita produsului nostru, o astfel de schimbare devine posibila si se poate realiza foarte repede! Indiferent daca va doriti o modalitate de a va modela rapid parul inainte de lucru sau o coafura de lux pentru un eveniment deosebit, dispozitivul nostru este perfect pentru acesta!
Cablul pivotant faciliteaza utilizarea dispozitivului intr-o baie inghesuita. Accesorii suplimentare utile care pot fi gasite in set sunt pieptene si ghid spiral.
 Un astfel de set este un cadou minunat pentru mama, sora, prietena sau partenera!

Atentie! Accesoriul de creponare se regaseste pe spatele placilor de intins parul. Este un accesoriu dublu, cu doua fete.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CR2024
    • Culoare
  • Specificatii
    • Utilizare
    • Putere
    • Accesorii incluse
      5 Capete interschimbabile
    • Functii
      Indreptare
      Ondulare
    • Altele
      Cablu rotativ

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.