Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perie GHD Rise Volumising Hot Brush, Negru

Cod:

99350093971


Cod intern: #2390602

  • Distribuie pe:
834,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Perie Rise Volumising Hot Brush, Negru de la GHD

Iti prezentam instrumentul de volumizare pe care il asteptai de mult timp - peria electrica Ghd Rise care va adauga de 2 ori mai mult volum parului tau! Indiferent de tipul sau lungimea parului, cu peria Ghd Rise poti crea valuri chic, bucle somptuoase sau poti adauga volum bretonului rapid si fara efort.

Ghd Rise permite realizarea usoara de coafuri si confera un volum de invidiat de la radacini pana la capete, totul datorita combinatiei dintre tehnologia exclusiva INTELLIGENT ultra-zone si perii sai de nailon de 5 mm pentru volum suplimentar. Senzorii infinity avansati de pe cilindru asigura ca temperatura optima de 185 ° C este mentinuta constanta pe tot parcursul timpului de coafare, in timp ce firele moi de nailon sunt optimizate pentru a asigura aderenta maxima la baza si a crea un volum instant.

Peria volumizanta are o greutate echilibrata, cu un ax conic pentru o coafare facila precum si un cablu de 2,7 m pentru un confort maxim de utilizare. Datorita protectiei moi care acopera perii, vei putea folosi peria fara teama de a o deteriora.

Modul de repaus automat: se oprește dacă nu este utilizat timp de 30 de minute.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.