Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perie Silkn Perie electrica curatare faciala Silk’n Pure

Cod:

SLKNPure


Cod intern: #331373

  • Distribuie pe:
165,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Perie Perie electrica curatare faciala Silk’n Pure de la Silkn

Perie curatare faciala Silk’n Pure

  • Curatare faciala profesionala pentru uz zilnic
  • Indeparteaza de 6x mai mult machiaj decat o curatare manuala
  • Minimizeaza porii mariti
  • Imbunatateste absorbtia cremelor si lotiunilor nutritive
  • Functii de vibratie si pulsare cu doua setari de intensitate
  • Rezistent la apa, potrivit pentru dus si baie
  • Oprire automata dupa 1 minut
  • Include suport pentru perie si doua perii, normala si moale
  • Reincarcabila, poate fi utilizata de pana la 50 de ori cu o singura incarcare.

Aveti cosuri, puncte negre, pori mari sau reziduuri de machiaj pe care nu le puteti indeparta complet?

Daca da, incercati o curatare faciala profesionala cu Silk'n Pure. Aceasta perie de curatare faciala va curata instantaneu pielea si elimina impuritatile.

Peria vibratoare si pulsatoare face toata munca. Cu cele 2 setari, are o versatilitate ridicata - care va permite sa va curatati pielea la setarea dorita si sa va masati pielea pentru a va imbunatati circulatia sangelui.

Dupa ce ati folosit-o, fata se va simti mai moale si radianta. Silk'n Pure elimina pana la 6 ori mai mult machiaj* decat curatarea manuala, reducand astfel considerabil riscul de iritare.

 

Experimenteaza diferenta acum!

Curatarea zilnica pentru piele radianta

Saloanele de infrumusetare folosesc adesea echipamente profesionale pentru a curata pielea, dar de acum inainte, puteti face acest lucru acasa folosind Silk'n Pure. Acest dispozitiv de curatare faciala indeparteaza toate impuritatile de pe fata dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Periile curata profund porii fara a va irita pielea si minimizeaza porii mariti. Silk'n Pure este potrivit pentru curatarea zilnica, atat dimineata, cat si seara.

Dupa ce ati folosit peria, pielea va fi vizibil mai echilibrata, stralucitoare si revigorata. Si pentru ca pielea ta este profund mai curata, va fi capabila sa absoarba cremele si lotiunile mai eficient.

FUNCTII DE VIBRATIE SI PULSATIE CU DOUA SETARI DE INTENSITATE

Silk'n Pure are functia de vibratii si pulsatii.

Functia de vibratie slabeste impuritatile si reziduurile de machiaj si curata bine pielea. Prin urmare, se asigura ca particulele de murdarie sunt extrase din pori prin vibratii si pot fi indepartate.

Caracteristica pulsatiilor face ca peria sa patrunda si sa maseze pielea in timpul curatarii, simtindu-se minunat dupa o zi obositoare. Ambele functii sunt disponibile cu doua setari: viteza mica si mare.

Rezistent la apa

Multe perii faciale de pe piata nu sunt pe deplin impermeabile si pot fi folosite numai la dus.

Silk'n Pure este complet impermeabil, astfel incat apa nu poate patrunde. Poate fi utilizat cu usurinta sub dus cat si in baie. Puteti combina rutina zilnica de curatare a fetei cu restul corpului, astfel incat veti fi gata si mai repede!

Silk'n Pure vine cu doua perii: o perie obisnuita pentru pielea normala si o perie moale pentru pielea sensibila. Va recomandam sa inlocuiti periile la fiecare trei luni, astfel incat sa aveti intotdeauna o igiena perfecta pentru curatarea faciala.

GATA SI MAI REPEDE DATORITA TIMPULUI DE OPRIRE AUTOMAT 

Curatarea fetei nu trebuie sa dureze mult. Silk'n Pure are un temporizator inteligent care se opreste automat dupa 1 minut, permitandu-va sa stiti cand ati terminat.

Fata poate fi impartita in sase zone: fruntea, nasul, barbia, obrazul stang, obrazul drept si gatul. Silk'n Pure poate curata cu atentie fiecare zona in 10 secunde. Dispozitivul se opreste automat dupa 1 minut si ati terminat.

Datorita acestei functii, nu va trebui niciodata sa petreceti prea mult timp in rutina dvs. de infrumusetare, fie dimineata, fie seara. Intr-un singur minut obtineti o piele stralucitoare.

Un alt avantaj imens este ca puteti folosi Silk'n Pure de pana la 50 de ori cu o singura incarcare! Cu Silk'n Pure, economisiti cu adevarat costurile energiei.

Sunteti gata sa va curatati fata cu desavarsire? Umeziti peria Silk'n Pure cu apa calduta, aplicati o cantitate mica de lotiune de curatare faciala pe perie, alegeti una dintre functii si aplicati peria pe fata. Clatiti apoi fata cu apa, uscati cu un prosop si aplicati crema hidratanta preferata.

Aruncati o privire in fata oglinzii: veti fi uimita de pielea frumos stralucitoare. Silk'n Pure, modalitatea ideala de a incepe si de a va incheia ziua!

 

* Rezultatele pot fi diferite in functie de tipul de ten

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Utilizare
    • Accesorii incluse
      1 x Stand / 1 x Perie / 2 x Capete
    • Reglaje
      Doua setari de intensitate pentru vibratii si pulsare
    • Functii
      Oprire automata dupa 1 minut
    • Altele
      Reincarcabila, poate fi utilizata de pana la 50 de ori cu o singura incarcare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.