Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 750 Cross Action Negru

Cod:

Pro 750 black Cross Action


Cod intern: #339975

  • Distribuie pe:
182,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 750 Cross Action Negru de la ORAL-B

Type of toothbrush:Electric Movement of the cleaning tip:Oscillating-pulsating Type of power supply:Storage battery Power supply voltage:No data Main color:Black Material:Plastic Number in the package:1 tip



Periuta electrica Oral-B 750 ofera o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj Cross Action inconjoara fiecare dinte cu perii inclinati la 16 grade, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a indeparta cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata o periuta manuala obisnuita. Cronometrul integrat in maner te ajuta sa-ti periezi dintii timp de 2 minute, asa cum recomanda medicii dentisti.
 

Miscarea dinamica te ajuta sa ai rezultate mai bune.

Indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta de dinti manuala obisnuita.

Actiunea de curatare 3D cu eficienta superioara dovedita clinic oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a sparge si a indeparta placa bacteriana mai bine decat o periuta de dinti manuala obisnuita.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.