Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips Periuta de dinti electrica Sonicare 4300 ProtectiveClean, senzor presiune, program Cleaning/Polishing, 2 capete, alb/verde

Cod:

HX6807/51


Cod intern: #877250

  • Distribuie pe:
295,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Periuta de dinti electrica Sonicare 4300 ProtectiveClean, senzor presiune, program Cleaning/Polishing, 2 capete, alb/verde de la Philips

Cu tehnologia sonica avansata Philips Sonicare - apa este impinsa in spatiile interdentare, iar miscarile periei sparg placa bacteriana si o indeparteaza, pentru un rezultat exceptional de curatare zilnica Presiune prea mare? - este posibil sa nu observati daca apasati prea tare, dar periuta electrica o va face. In cazul in care presiunea pe gingii este prea puternica, un sunet pulsant se va auzi, ca un memento, pentru a recomanda o atingere mai delicata. QuadPacer-ul va permite sa stiti cand ati utilizat timpul potrivit pentru curatarea fiecarei parti a gurii, in timp ce SmartTimer-ul va spune cand ati periat pentru cele doua minute recomandate Toate capetele de perie se uzeaza in timp, insa tehnologia BrushSync urmareste cat timp ati folosit capul de perie si cat de apasat ati periat. Cand este timpul sa-l inlocuiti, o avertizare luminoasa va aparea pe maner, precum si un semnal sonor scurt, ce va vor anunta. In felul acesta, puteti fi sigur ca actualul cap de perie face o treaba buna.



Periuta electrica de dinti Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/51, 62000 miscari/minut, 1 mod de curatare, 2 intensitati, senzor presiune integrat, functie BrushSync, 2 capete de periere, Alb

 

 

Dinti mai albi. In mod delicat.

Dinti mai albi in doar o saptamana.

 

Simte diferenta unei curatari delicate cu senzorul nostru de presiune, totodata albindu-ti dintii in doar o saptamana. 

 

Albeste dintii in numai o saptamana

 

Ataseaza capul de periere W2 Optimal White pentru a elimina petele de suprafata si a dezvalui un zambet mai alb. Cu perii sai centrali desi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic ca albeste dintii in numai o saptamana.

Albeste dintii in numai o saptamana
   

Sigura si delicata pe zonele sensibile, lucrarile ortodontice si dentare

 

Iti garantam o experienta sigura de periere a dintilor: tehnologia noastra sonica este adecvata pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane si fatete dentare, ajuta la prevenirea cariilor si imbunatateste sanatatea gingiilor.

Sigura si delicata pe zonele sensibile, lucrarile ortodontice si dentare
   

Tehnologie sonica avansata Philips Sonicare

 

Tehnologia sonica avansata Philips Sonicare mobilizeaza apa intre dinti, iar miscarile sale de periere desprind si indeparteaza placa bacteriana pentru o curatare zilnica exceptionala.

Tehnologie sonica avansata Philips Sonicare
   

Te anunta cand apesi prea tare

 

Se poate sa nu observi ca periajul este prea intens, dar periuta ta de dinti electrica cu senzor de presiune nu va trece asta cu vederea. Daca incepi sa aplici presiune pe gingii, periuta de dinti va emite un sunet intermitent pentru a-ti aminti sa reduci presiunea.

Te anunta cand apesi prea tare
   

Conecteaza manerul inteligent al periutei si capetele de periere inteligente

 

O tehnologie cu microcip care detecteaza si sincronizeaza capul de periere inteligent cu manerul inteligent. Manerul inteligent si capul de periere inteligent reprezinta o combinatie puternica care permite mementouri de inlocuire inteligente.

Conecteaza manerul inteligent al periutei si capetele de periere inteligente
   

Stii intotdeauna cand sa inlocuiesti capetele de periere

 

Toate capetele de periere se uzeaza in timp. Tehnologia noastra BrushSync monitorizeaza cat timp ai folosit capul de periere si cat de intens a fost periajul. Cand este timpul sa-l inlocuiesti, te va anunta printr-un indicator luminos pe maner si un semnal sonor scurt. Astfel, poti avea siguranta ca obtii rezultate optime de la capul de periere.

   

Un mod excelent de a te obisnui cu noua ta periuta de dinti

 

Poate dura putin sa te obisnuiesti cu ceva nou. De aceea, programul nostru cu pornire usoara iti ofera optiunea cresterii usoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizari ale noii periute de dinti.

Un mod excelent de a te obisnui cu noua ta periuta de dinti
   

Incurajare pentru un periaj temeinic

 

QuadPacer te anunta cand ai acordat timpul optim fiecarei zone a gurii, in timp ce Smartimer te instiinteaza cand s-au scurs cele doua minute de periaj recomandate.

Incurajare pentru un periaj temeinic

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Model
      HX6807/51
    • Tip periuta
    • Pentru
    • Numar programe
      1
    • Numar de vibratii
      62000
    • Trepte de intensitate
      2
    • Numar capete incluse
      2
    • Beneficii
      Albire
      Curatare
  • Altele
    • Display
      Nu
    • Tip alimentare
      Acumulator
    • Continut pachet
      1 x Incarcator
      2 x Capat de periaj
      1 x Maner periuta electrica

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.