Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intex Frame Ultra Rondo XTR 610 x 122cm, dark grey/blue

Cod:

126334GN


Cod intern: #2041045

  • Distribuie pe:
4.108,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 122,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Frame Ultra Rondo XTR 610 x 122cm, dark grey/blue de la Intex

Descriere

Descoperiți cea mai bună experiență de piscină cu ajutorul nostru inovator Ø 610 x 122 cm. Cu forma clasică rotundă, o căptușeală exterioară elegantă de culoare gri închis și interiorul cu gresie albastru apă, piscina dvs. din seria de piscine INTEX Ultra XTR Premium este o atracție absolută. Adaugă distracție și frumusețe de vară grădinii tale cu această piscină de lux!
Conținutul de apă este la o umplere de 90% 30.079 l. Easy Lock SystemTM permite o instalare rapidă și ușoară a piscinei dvs. în doar 60 de minute, pur și simplu prindeți componentele cadrului împreună. Nu sunt necesare instrumente suplimentare sau știfturi de blocare. Grosimea căptușelii de podea ranforsată de 0,55 mm și grosimea căptușelii de perete de 0,68 mm asigură stabilitate și longevitate ridicate. Cadrul piscinei din oțel galvanizat de înaltă calitate, proiectat în mod unic, îmbunătățește rezistența la rugină, durabilitatea și stabilitatea piscinei dumneavoastră. Filtrarea optimă este asigurată de unitatea de filtrare cu nisip INTEX Krystal Clear Krystal Clear Sandfilteranlage SX2100, Capacitate de circulație 4.700 l/h inclusă în livrare. Această unitate de filtru cu nisip nu numai că are un rezultat de filtrare foarte bun, dar are și toate conexiunile necesare. Tehnologia INTEX Hydro AerationTM îmbunătățește circulația, filtrarea, claritatea apei și calitatea aerului din piscina dvs. Un capac de piscină și un strat de protecție de podea oferă o protecție suplimentară și reduc murdăria din piscină. Scara de siguranță furnizată nu numai că facilitează urcarea și ieșirea, ci și împiedică accesul neautorizat la piscină, datorită treptelor detașabile.

 

INTEX Hydro Aeration Technology TM

  • Set de hidroaerație pentru piscina dvs. INTEX
  • Instalare usoara
  • Poate fi adaptat oricând
     

Circulație și filtrare îmbunătățite

Particulele fine din apă se adună și se așează pe fundul piscinei în timpul procesului de aerare, facilitând filtrarea și îndepărtarea sedimentelor prin sistemul de filtrare. Filtrarea și circulația îmbunătățite fac apa din piscină mai sănătoasă și mai confortabilă.

 

Claritate îmbunătățită a apei

Prin amestecarea aerului cu apa, procesul de aerare include oxidarea fierului si manganului, eliminand petele in apa. Rezultatul este apa spumante din piscina care arata si se simte grozav!

 

Creșterea ionilor negativi la suprafața apei

S-a dovedit că creșterea ionilor negativi îmbunătățește prospețimea aerului din jurul piscinei, deoarece elimină poluanții din aer și neutralizează radicalii liberi care afectează calitatea aerului.

ULTRA_RONDO_XTR_04.jpg

Sistem Easy Lock

 

Easy Lock System TM permite o instalare rapidă și ușoară a piscinei dumneavoastră. Pur și simplu se fixează împreună, nu sunt necesare instrumente suplimentare sau știfturi de blocare.

 

ULTRA_RONDO_XTR_05.jpg

articulație în T

 

Îmbinarea în T proiectată cu precizie eliminând golurile mari din căptușeală, rezultând pierderi reduse de apă și aspect general îmbunătățit al căptușelii piscinei.

 

ULTRA_RONDO_XTR_03.jpg

Design inovator al cadrului

 

Cadrul piscinei din oțel galvanizat de înaltă calitate, proiectat în mod unic, îmbunătățește rezistența la rugină, durabilitatea și stabilitatea piscinei dumneavoastră.

 

ULTRA_XTR_03.jpg

Material rezistent si calitate

 

Podeaua și pereții laterali ai acestei game de piscine sunt fabricați din SUPER-TOUGH® cu 3 straturi. Acest material foarte rezistent este alcătuit dintr-o țesătură din poliester, cu PVC laminat pe două fețe, gros. SUPER-TOUGH® este rezistent la benzină, ulei și apă sărată și foarte rezistent la abraziune, impact și lumina soarelui.

 

Informații tehnice

Forma piscinei: rotundă
Dimensiune produs: Ø 610 x 122 cm
Dimensiuni montaj produs: Ø 610 x 122 cm Apta
sărată: da
Zona de operare: Exterior
Opțiuni de montare: de sine stătătoare
Capacitate apă: 30.079 l
Înălțime de umplere cu apă: 107 cm
Material căptușeală exterioară : PVC laminat
Tratamentul suprafeței: PVC laminat
Material căptușeală interioară: PVC laminat
Grosimea căptușelii fund: 0,55 mm
Grosimea căptușelii perete: 0,68 mm
Culoare căptușeală interioară: mozaic
Asamblare min. numărul de persoane: 2
Timp de asamblare aprox.: 60 min
Unitate de filtrare: Krystal Clear Sandfilteranlage SX2100, Capacitate de circulație 4.700 l/h
Număr de skimmere: nu
Duză de admisie: 1
Furtunuri: da
Scară: da
Acoperire pentru piscină: da
Husă de protecție a podelei: da
Kit de curățare: nu

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip Produs
    • Forma
      Rotund
    • Debit
      4700 l/h
    • Volum
      30079 l
    • Material
      PVC
    • Structura
      Metal
    • Culoare
      Gri
  • Dimensiuni
    • Lungime
      610 cm
    • Latime
      610 cm
    • Adancime
      122 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.