Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de par BaByliss 2in1 Steam Shine

Cod:

ST496E


Cod intern: #619471

  • Distribuie pe:
527,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 349,99 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Placa de par BaByliss 2in1 Steam Shine

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 349,99 lei

Descriere Placa de par 2in1 Steam Shine de la BaByliss

Placa de par cu aburi BaByliss ST496E 2in1 Steam Shine
 

Noua placa de par 2in1 Steam Shine ST496E foloseste puterea aburului pentru a indrepta perfect parul si a crea onduleuri cu minimum de efort,  mentinandu-l hidratat si protejat pentru mai mult timp!
Placile sunt mari, cu o dimensiune de 39 x 110 mm si sunt prevazute cu invelis Diamond Ceramic, iar pieptenele detasabil asigura o indreptare perfecta a parului dintr-o prima utilizare.

Functia ionica elimina efectul static, iar invelisul Ceramic adauga un plus de stralucire parului tau, indiferent de stilul pentru care optezi!
Din momentul in care o pornesti, placa de par va fi gata de utilizare super rapid, in doar 20 de secunde! Indiferent de treapta de temperatura aleasa,  de la 150 ° C la 230 ° C, sistemul de incalzire Advanced Ceramics ™  va asigura mereu o temperatura constanta, pentru a-ti proteja parul si a-l mentine hidratat si frumos.
Pentru mai multa libertate in timpul utilizarii, placa de par Steam Shine ST496E este prevazuta cu un cablu pivotant cu o lungime de 2.5 metri.

Placa de par Steam Shine are si un suport detasabil pentru degete, pentru a te proteja de temperaturile ridicate. De asemenea, are un sistem de oprire automata, Auto Shutff Off.
Astfel, placa nu mai emite caldura si se opreste imediat dupa utilizare. Pentru a putea depozita placa de par pe mobilier, fara griji, in timpul sau dupa utilizare, ai la dispozitie si un pad termorezistent.
Incearca si tu inovatia BaByliss!

Ai la alegere 5 trepte de temperatura, de la 150° C,  la 170° C, 190 ° C, 210 ° C si 230 ° C. In momentul selectarii fiecarei trepte, led-ul se va lumina intr-o culoare diferita, astfel: 150° C - lumina verde,  170° C - lumina galbena, 190 ° C - lumina portocalie, 210 ° C si 230 ° C - lumina rosie.
   
Datorita puterii aburilor, tehnologiei ionice si a pieptenelui detasabil, iti indrepti parul dintr-o simpla miscare. Mai mult, daca doresti bucle hidratate si stralucitoare, tot ce trebuie sa faci este sa infasori suvitele de par in jurul suprafetei rotunde si te bucuri rapid de rezultate ca la salon!
   
In timpul sau la finalul utilizarii, depoziteaza placa de par preferata pe aceasta husa termorezistenta, fara a afecta mobilierul.
 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Reglare temperatura
      Da
    • Accesorii incluse
      1 x placa de par cu aburi
      1 x placa de par cu abur
    • Functii
      Ionizare
      Cablu rotativ

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.