Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de par BaByliss ST495E 230°C Steam Inox

Cod:

ST495E


Cod intern: #757413

  • Distribuie pe:
388,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa de par ST495E 230°C Steam Inox de la BaByliss

Placa de indreptat parul BaByliss Ultra Sonic Steam ST495E, 39 x110 mm, Ionizare, 5 trepte temperatura 150°-230°C, functie Steam, oprire automata, suport, Inox
 
 
Functie abur

Secretul de indreptare al placii 2in1 Ultra Sonic Steam sunt micro-vaporii care patrund imediat structura firului de par. Astfel, parul este hidratat in profunzime si netezit, cu cea mai mare grija. Parul tau este neted, moale si stralucitor.Acest beauty gadget de indreptat cu aburi are placi ceramice largi, cu un pieptene detasabil: ideal pentru parul lung, gros sau cret.
   
Par perfect indreptat sau bucle perfecte

Datorita marginilor rotunjite poti obtine cu acelasi beauty gadget si par perfect indreptat si bucle perfecte. Trebuie doar sa te decizi ce coafura vrei sa abordezi. Specialistii BaByliss recomanda ca placa de indreptare cu aburi sa fie trecuta o singura data peste suvita de par. Aburul este recomandat in special pentru hidratarea firului de par. De asemenea, joaca un rol important in structura acestuia. Parul umed devine maleabil, iar suvita isi pastreaza forma  dorita odata uscata si racita.
   
Trepte de temperatura

Pentru a indrepta parul lung, gros sau foarte carliontat, petreceti 5 pana la 10 secunde pe fiecare suvita, incepand de la radacina. Pentru o indreptare perfecta este important sa alegeti temperatura adecvata tipului de par: Par fin, decolorat, deteriorat sau uscat: 150°C - 170°C, par normal, colorat sau ondulat: 170°C -210°C, par gros si greu de inteles: 210°C - 230°C.
   
Functie ionica

Aspectul de par sanatos si fin este asigurat si de
tehnologia cu ioni, incorporata in placa de par cu aburi 2in1 Ultra Sonic Steam.
   
Placi late

Aranjarea parului n-a fost niciodata atat de usoara. Placa 2in1 Ultra Sonic Steam are placi late, de 39 x 110 mm, care te vor ajuta sa obtii look-ul dorit imediat.
   
Varfuri detasabile

Datorita varfurilor detasabile, coafarea este mult mai usoara si poti trece in doar cateva secunde de la o placa de par pentru indreptat la una cu care iti poti face bucle.
   
Utilizare intuitiva si rezultate de durata
   
Bucle definite in cateva minute, acasa!
   
Par perfect drept, matasos si lucios datorita functiei de abur

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ST495E
    • Culoare
  • Specificatii
    • Invelis
    • Reglare temperatura
      Da
    • Oprire automata
      Da
    • Temperatura maxima
      230° C
    • Functii
      Control temperatura
      Ionizare
    • Dimensiuni
      110 x 39 mm pentru placi
    • Altele
      Rezervor autonomie 10 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.