Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de par GHD fara fir, Alb

Cod:

99350070406


Cod intern: #2390614

  • Distribuie pe:
1.202,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa de par fara fir, Alb de la GHD

Caracteristici:

Tehnologia hibridă co-litiu, ghd unplugged este alimentat de o baterie litiu-ion personalizată pentru a oferi putere de lungă durată și performanță ghd de lux. Încărcând în doar două ore de la mașină, laptop sau priză pentru a oferi până la 20 de minute de utilizare continuă, stilul din mers este rapid și ușor cu ghd deconectat. Ușor de zbor și completat de o husă elegantă pentru a vă proteja aparatul de îndreptat după coafare, unplugged vă oferă senzația de o zi bună a părului, oriunde v-ați afla.

Sistemul ghd unplugged folosește tehnologia cu două zone pentru a asigura menținerea temperaturii optime de coafare de 185°C pe toată durata coafei. Plăcile acoperite cu ceramică alunecă prin păr fără agățați pentru a oferi rezultate elegante, cu mai multă strălucire. Designul compact și elegant al ghd Unplugged este perfect pentru a coafa rapid valuri moi, stiluri elegante și textura șic.

Notă: ghd unplugged nu poate fi utilizat în timp ce este încărcat.

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Invelis
    • Oprire automata
      Da
    • Temperatura maxima
      185 grade
    • Altele
      Alimentare :Baterie litiu-ion personalizată
      Incalzire în 45 de secunde
      Modul de repaus automat dacă nu este folosit timp de 3 minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.