Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de par Remington Wet2Straight S7350, Placi late, Invelis ceramic cu Ulei de Argan si Vitamina E, 150-235ºC, Albastru

Cod:

S7350


Cod intern: #343867

  • Distribuie pe:
146,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa de par Wet2Straight S7350, Placi late, Invelis ceramic cu Ulei de Argan si Vitamina E, 150-235ºC, Albastru de la Remington

Un must-have multifunctional, Placa Lata de Indreptat Parul Wet2Straight te poate ajuta sa economisesti timp pretios din rutina ta de coafare.

E simplu - trebuie doar sa isi usuci parul cu un prosop, apoi sa lasi placa de indreptat sa faca restul. Esti gata sa iesi pe usa imediat dupa ce iesi din dus - nu mai este nevoie sa iti usuci parul cu un uscator. In plus, eliminand nevoia unui uscator de par, aceasta este ideala atunci cand calatoresti.

Utilizata asemanator cu o placa de par standard, placile incalzite vaporizeaza excesul de apa prin orificii concepute special, uscand si indreptand parul in acelasi timp.

Placile flexibile extra late iti permit sa indrepti mai mult par dintr-o singura trecere si asigura o presare uniforma in timp ce te coafezi, eliminand si agatarea parului. Placile late sunt ideale pentru persoanele cu parul mai des si cu firul mai gros, ele captand si mai multe suvite prin fiecare trecere, asigurand rezultate rapide fara sa compromita eficienta.

Placile cu invelis ceramic avansat au microparticule care ajuta la eliminarea efectului static si a firelor razlete de par, lasand in urma un par drept cu aspect sanatos.

Avand o incalzire rapida in doar 15 secunde si 10 setari de temperatura, iti poti personaliza coafarea selectand temperatura ideala pentru parul tau. Functia de temperatura inalta iti ofera putin ajutor atunci cand ai nevoie - de ce sa nu economisesti timp, obtinand in acelasi timp parul drept, stralucitor si cu aspect sanatos pe care ti-l doresti?

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Invelis
    • Reglare temperatura
      Da
    • Oprire automata
      Da
    • Temperatura maxima
      235 grade
    • Functii
      Control temperatura
      Afisaj digital
      Oprire automata
      Multi-voltaj
      Blocare temperatura
      Cablu rotativ
      Easy lock
      Placi mobile

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.