Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de sunet Creative Labs Creative Sound Blaster Z SE, sound card

Cod:

70SB150000004


Cod intern: #616009
1,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
444,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa de sunet Creative Sound Blaster Z SE, sound card de la Creative Labs

Placa de sunet Creative Sound Blaster Z SE - DAC, PCIe 

 

 

Sound Blaster Z SE este editia speciala a celui mai bine vandut aparat OG, Sound Blaster Z, si vine cu caracteristici actualizate, concepute pentru a va bucura de placerea audio fara efort! Nu numai ca dispune de aceleasi specificatii audio de inalta calitate care au facut din predecesorul sau un model best-seller de lunga durata, dar a fost imbunatatit si mai mult cu profiluri acustice pentru jocuri si presetari EQ pentru microfon, toate menite sa va imbunatateasca nevoile de joc si divertisment.

 

Pentru jocuri

Incepeti instantaneu cu profilurile de jocuri care au fost optimizate pentru cele mai tari jocuri, precum PUBG si Fortnite, sau modificati setarile EQ pentru a face profilul cu adevarat al dumneavoastra.

   

Pentru chat vocal

Alegeti din lista de egalizari pre-setate pentru microfon care compenseaza microfonul incorporat al castii preferate, astfel incat sa sune mai natural si mai clar in timpul comunicarii.

   

Claritate audio impecabila

Nu lasati sistemul audio din interiorul PC-ului sa va dilueze placerea de a asculta! Cu un raport semnal-zgomot (SNR) de 116 dB, de 35,4 ori mai bun decat cel al sistemului audio implicit, Sound Blaster Z SE ofera o claritate audio impecabila, care este de-a dreptul impresionanta. De asemenea, este capabil sa livreze audio pur si neprocesat prin Stereo Direct la o rata de biti uimitoare de pana la 24 biti / 192 kHz pentru o calitate audio de inalta definitie.

   

Sound Core3D™

Procesorul audio multi-core Sound Core3D™ este conceput pentru a oferi un sunet de inalta calitate, fara a suprasolicita procesorul principal.

Acest lucru imbunatateste performanta generala a PC-ului, ceea ce duce la o calitate audio si vocala net superioara si contribuie la o performanta acustica generala imbunatatita.

   

Divertisment audio avansat

Datorita conectorilor placati cu aur, tehnologiei de optimizare a difuzoarelor si capacitatii de codificare a continutului digital de la Sound Blaster Z SE, puteti fi siguri ca veti beneficia doar de cel mai bun sunet digital posibil. In plus, placa de sunet suporta Audio Stream Input / Output (ASIO) pentru a va oferi o latenta redusa si un sunet de inalta fidelitate, chiar si pentru inregistrarile dvs.

   

Ramaneti concentrat cu Immersive Surround

Mai ales in timpul luptelor, sunetul surround joaca un rol esential in mentinerea concentrarii, imbunatatind in acelasi timp experienta generala de joc. Indiferent daca emiteti la casti sau la difuzoare, Sound Blaster Z SE este capabil sa preia surse stereo sau multistream si sa le transforme in sunet imersiv si teatral.

Pe langa tehnologia audio Sound Blaster Surround Virtualization, Sound Blaster Z SE suporta 5.1 canale discrete pe difuzoare si pana la 7.1 surround virtual pe casti. Puteti chiar comuta intre casti si difuzoare, pentru momentele in care doriti sa dati drumul la bas sau sa fiti mai discret cu castile, prin intermediul software-ului Sound Blaster Command.

   

Fiti auziti in mod clar

A avea o strategie corecta este doar jumatate din batalia castigata. Daca doriti sa iesiti victorios alaturi de echipa dumneavoastra, este esentiala si o comunicare eficienta si clara. Sound Blaster Z SE vine cu o serie de tehnologii de comunicare menite sa va imbunatateasca discutiile vocale cu echipa dvs. in timpul jocului.

Acum, cu o lista de presetari ale egalizatorului de microfon, va puteti imbunatati calitatea comunicatiilor si puteti fi auzit clar de coechipierii dvs. fara a fi nevoit sa cheltuiti bani in plus pe un alt dispozitiv extern sau sa gestionati singur setarile riguroase ale microfonului. Disponibil prin intermediul software-ului Sound Blaster Command, egalizatorul de microfon compenseaza microfonul incorporat in casti, fie ca este vorba de a reduce asprimea tonalitatii, de a suna mai natural si mai bogat, fie de a creste mediile pentru claritate vocala.

   

CrystalVoice

Tehnologia CrystalVoice din suita de software ajuta, de asemenea, la eliminarea ecourilor, a zgomotelor ambientale si va capteaza vocea din interiorul unei zone (Voice Focus) pentru a va mentine si imbunatati nivelul vocii, indiferent daca va aflati aproape sau departe de microfon - perfect pentru jocuri si chiar pentru conferinte video in timp ce lucrati de acasa pentru o mai buna comunicare.

   

Software-ul Sound Blaster Command

Suita de software pentru Sound Blaster Z SE a fost actualizata, astfel incat sa va puteti bucura de cele mai recente tehnologii audio! Accesati suita completa a tehnologiilor de procesare audio de top din industrie de la Sound Blaster, inclusiv 7.1 Surround pentru o imersiune incredibila, Crystallizer care ajuta la imbunatatirea gamei dinamice a sunetului sau Bass care ofera o forta mai mare la nivelul joase. Toate imbunatatirile sunt complet personalizabile din suita software Sound Blaster Command de pe PC.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      70SB150000004
  • Specificatii tehnice
    • Tehnologii
      Optical in: 1 x TOSLINK 1 x 3.5mm Mic In

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Placa de sunet Creative Labs Creative Sound Blaster Z SE, sound card

Rating general al produsului:
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.