Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita PC6400ZH Electrica, Ceramica, 4 zone de gatit, 57.6 cm, Negru

Cod:

PC6400ZH


Cod intern: #1078908

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.103,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Plita PC6400ZH Electrica, Ceramica, 4 zone de gatit, 57.6 cm, Negru de la Amica

Plita Amica - aveti incredere in tehnologie

Placa de incalzire Amica PC6400ZH este un dispozitiv care nu numai ca asigura incalzire, dar impresioneaza si prin functionalitatea sa. Dispozitivul echipat cu patru zone de incalzire cu putere si diametru diferite este o mare comoditate de utilizare. Echipamentul va va garanta siguranta dvs. si a celor dragi datorita blocarii ChildBlock si a indicatorilor de caldura reziduali. Puteti regla cu usurinta temperatura de incalzire a dispozitivului in functie de cerintele dvs. utilizand controlul convenabil al senzorului. Sistemul automat de incalzire va va oferi un confort si mai mare atunci cand pregatiti mesele. Un avantaj suplimentar al achizitionarii unei plite Amica este, fara indoiala, faptul ca, datorita designului sau universal, minimalist, este usor sa alegeti o unitate de bucatarie potrivita. Daca va pasa de calitate inalta si pret accesibil, plita Amica este facuta pentru dvs.

Unknown Image

Siguranta in cel mai inalt loc

Cumpararea unui dispozitiv care va functiona cu dvs. aproape in fiecare zi trebuie sa implice o abordare rezonabila a securitatii. Atunci cand cauta o plita adecvata, multi clienti manifesta un mare interes in functia care ii va proteja pe ei si pe cei dragi de arsuri. O astfel de posibilitate este oferita de indicatorii de caldura reziduala cu care sunt echipate echipamentele fabricate de Amica. Lumina pictogramei atribuite acestei functii va informa utilizatorul daca arzatorul folosit recent s-a racit si nu mai prezinta pericol.

O solutie la fel de importanta cu care este echipata plita este blocarea activarii sale, cunoscuta si sub numele de ChildLock. Datorita acestuia, veti avea grija de siguranta copilului dumneavoastra. Nu va porni accidental dispozitivul in timpul jocului fara griji si nu se va rani singur sau nu va declansa un incendiu. Butoanele, care sunt o mare tentatie pentru copii, nu vor fi, de asemenea, o problema. Controlul comod prin intermediul unui ecran sensibil, tactil isi va indeplini perfect rolul aici.

Unknown Image

Putere incredibila de incalzire

Dispozitivul este echipat cu patru zone de gatit care nu pot fi conectate intre ele. Pe suprafata placii, acestea sunt marcate de cercuri estetice. Doua dintre ele (cele mai mici) au aceeasi dimensiune si au aceeasi putere. Puterea de incalzire creste odata cu dimensiunea campului. Cele mai mici dintre ele au puterea de 1200 W, iar cea mai mare - 2300 W. Puteti potrivi cu usurinta oala sau tigaia corespunzatoare la un loc convenabil de pe farfurie.

Plita ceramica Amica PC6400ZH echipata cu un sistem automat de incalzire va va permite sa gatiti si sa prajiti in mod liber feluri de mancare - poate fi numit echivalentul gatitului pe asa-numitele foc lent . Plita va reduce automat temperatura alimentelor dupa ce a trecut timpul setat. Datorita acestui fapt, va veti ridica cu usurinta si cu placere la inaltimi culinare si veti face fiecare dintre felurile dvs. de mancare demne de retinut.

Unknown Image

Pariati pe aspectul https://2.allegroimg.com/s720/039fcd/1c40c1dc414e9f46cd9108d73832/PLYTA-CERAMICZNA-do-zabudowy-AMICA-PC6400ZH-Marka-Amica

Plita Amica este disponibila intr-o culoare neagra, gustoasa si practica, care se va potrivi perfect echipamentelor dvs. de bucatarie. Estetica moderna si minimalista va face ca dispozitivul sa atraga privirea tuturor celor care intra in apartamentul tau. Producatorul a acordat multa atentie performantelor sale - arata minunat in designul incorporat datorita finisajului lustruit. Metoda de conectare - articulatia cap la cap este, de asemenea, un avantaj imens. Ambele caracteristici fac din plita ceramica o achizitie perfecta care va va servi multi ani. Multitudinea de functii interesante face ca echipamentul sa fie adecvat pentru utilizare atat acasa, cat si intr-o unitate de catering profesionala.

Unknown Image

Straluceste cu puritate

Imbinarile cap la cap si finisajul neted sunt sinonime cu curatarea rapida si usoara a dispozitivului in caz de murdarie. Controlul electronic elimina necesitatea butoanelor - functionarea dispozitivului se bazeaza pe utilizarea unui ecran tactil. Lipsa butoanelor va permite sa pastrati totul in stare perfecta. Datorita butonului de blocare, veti evita pornirea zonelor de gatit in timpul curatarii. Puteti curata cu usurinta suprafata echipamentului si va puteti asigura aspectul impecabil.

Nimeni care intra in bucataria ta nu va trece indiferent pe placa lucioasa, din ceramica. Luciul ridicat al suprafetei dispozitivului nu va scadea intensitatea acestuia, chiar daca este utilizat in mod regulat. Materialul din care este fabricat invelisul nu numai ca arata minunat - este, de asemenea, durabil si rezistent la zgarieturi. Cu toate acestea, ar trebui sa va amintiti sa evitati mutarea vaselor (in special a celor fierbinti) pe farfurie pentru a va putea bucura de valorile sale estetice cat mai mult posibil.

Unknown Image

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.