Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita Amica X-TYPE PI6544NSU, Inductie, 4 zone de gatit, 57.6 cm, Negru

Cod:

PI6544NSU X-TYPE


Cod intern: #1079111

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.967,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Plita X-TYPE PI6544NSU, Inductie, 4 zone de gatit, 57.6 cm, Negru de la Amica

Descrierea produsului

 

Plita cu inductie PI6544NSU X-TYPE

FlexiSpace
Cu siguranta, ati folosit ghivece cu baza care se extinde dincolo de zona de gatit de multe ori. De acum, dimensiunea sau forma oalei nu mai conteaza! Spre deosebire de majoritatea plitelor disponibile pe piata, bobinele de inductie din aparatele Amica sunt patrate, nu rotunde, ceea ce permite utilizarea maxima a suprafetei plitei. Suprafata de incalzire mai mare inseamna posibilitati mai mari!

Hob & Go
Pur si simplu pune-l si gateste. Asezarea oalei pe orice camp de pe plita activeaza automat zona corespunzatoare de gatit. Trebuie doar sa setati puterea de incalzire. Gatitul nu a fost niciodata atat de intuitiv!

AutoBridge
Imbinarea automata a campurilor intr-unul este functia AutoBridge, care recunoaste in sine pozitia unui vas mare si conecteaza campurile pentru a forma o zona mare de gatit. Zona de incalzire corespunde formei oalei. Nu numai ca creste eficienta gatitului, ci si confortul de utilizare. Functionarea discului este extrem de intuitiva!

CheckPot
Daca nu sunteti sigur daca ustensilele dvs. de gatit sunt potrivite pentru gatirea cu inductie, utilizati functia CheckPot. Dupa plasarea oalei pe zona de gatit, plita verifica daca oala plasata pe ea foloseste pe deplin puterea plitei.

Pod
Intalnire de familie. Te dublezi si incerci sa ajungi la masa la timp. In acest moment, puteti folosi o plita mare, pe care puteti aseza o oala ovala, de dimensiuni mari, pentru gatitul pestelui. Problema? Nu! Plitele cu inductie Amica sunt echipate cu functia Bridge, care va permite sa conectati zonele de gatit. Porniti-l si este gata! Uitati de problema incalzirii neuniforme a vaselor mari, inclusiv a celor ovale sau dreptunghiulare, si bucurati-va pe deplin de adunarea familiei.

PowerBooster
Nu va pierdeti timpul in bucatarie, petreceti-l pe placeri! Functia PowerBooster va va ajuta in acest sens, deoarece creste puterea de incalzire si va permite sa pregatiti vasele mai repede. Puteti fierbe apa in mai putin de 3 minute! Timpul mai scurt de gatit sau prajit inseamna, de asemenea, o pierdere mai mica de nutrienti valorosi. Rapid si sanatos!

Trei programe gata
De ce sa experimentam temperatura de incalzire, pierderea timpului si riscul de a fierbe sau de a arde vasele? Plitele cu inductie Amica au o solutie care va permite sa setati rapid temperatura ajustata la nevoile dvs. actuale. 42 C este temperatura ideala pentru topirea untului sau a ciocolatei. In 70 C vei incalzi supa si sosurile. La 94 C puteti gati taitei sau orez. Bucurati-va de confort!

Glisor
Necesitatea de a atinge senzorul de mai multe ori pentru a creste sau a reduce puterea de incalzire este destul de impovaratoare. Acest lucru este deosebit de incomod atunci cand trebuie sa reduceti rapid temperatura, deoarece alimentele au inceput sa se gateasca rapid si este probabil sa fiarba. Pentru a elimina aceasta problema, plitele Amica au fost echipate cu un glisor, care permite reglarea instantanee si lina a setarilor. Glisati degetul pe panoul de control. Simplu, convenabil si practic!

HeatControl
Aceasta functie va va informa daca zona de inductie este fierbinte dupa ce ati scos oala de pe plita. Cand temperatura zonei de gatit depaseste 60 C, litera majuscula H este afisata pe panoul de control. Cand temperatura este cuprinsa intre 45 C si 60 C, afisajul arata o litera mai mica h. Cresteti siguranta muncii in bucatarie!

Sistem ProBaby
Nu va mai faceti griji cu privire la faptul ca copilul dvs. lanseaza plita sau schimba setarile acesteia neobservate. Puteti elimina acest risc prin activarea blocarii panoului de control. Obtineti un sentiment de securitate si confort deplin al muncii in bucatarie.

Incuietoare pentru copii
Este usor sa porniti sau sa opriti accidental plita atunci cand efectuati diverse activitati in bucatarie. Mai ales daca sunt copii acasa. Pentru a evita un astfel de risc, placile Amica sunt echipate cu o incuietoare speciala. O porniti si aveti control deplin. Siguranta membrilor gospodariei mai presus de toate!

Pauza
Trebuie sa parasiti bucataria o vreme in timp ce gatiti? Functia practica Pauza va opri toate zonele active si isi va aminti setarile in acelasi timp. La intoarcere, pur si simplu apasati din nou senzorul si porniti plita, asigurandu-va ca setarile campurilor de inductie vor fi aceleasi.

Temporizator
Setati timpul de gatire si, dupa ce timpul se termina, plita va opri automat placa de gatit, emitand un sunet caracteristic. De asemenea, puteti utiliza temporizatorul ca temporizator cu numaratoare inversa. Cu Amica, un ou fiert moale nu va mai fi niciodata un ou fiert tare. Obtineti control deplin asupra timpului dvs.

Incalziti rapid
Inainte de a incepe prajirea sau gatitul, trebuie adesea sa incalziti tigaia sau oala. In plitele cu inductie Amica, am folosit functia de incalzire rapida, care va incalzi automat vasul intr-un timp scurt si apoi va regla puterea de incalzire la nivelul stabilit de dvs.

Detectarea prezentei si dimensiunii cratitei
Bord inteligent? Pur si simplu! Alegeti un camp, puneti oala, iar plita va regla suprafata de incalzire la dimensiunea sa. Datorita acestui fapt, utilizarea plitei va fi mai sigura si, ceea ce este extrem de important, mai economic, deoarece va va permite sa controlati pe deplin cantitatea de energie utilizata.

Temporizator de numaratoare inversa
Setati timpul de gatire si, dupa ce timpul se termina, plita va opri automat placa de gatit, emitand un sunet caracteristic. De asemenea, puteti utiliza temporizatorul ca temporizator cu numaratoare inversa. Cu Amica, un ou fiert moale nu va mai fi niciodata un ou fiert tare. Obtineti control deplin asupra timpului dvs.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PI6544NSU X-TYPE
    • Culoare
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.