Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita Amica PGCD6121APFB

Cod:

PGCD6121APFB


Cod intern: #1080700

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.531,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Plita Amica PGCD6121APFB de la Amica

Plita incorporabila Amica PGCD6121ApFB, Gaz, 4 zone de gatit, 59 cm, Negru

Planificati o petrecere si doriti sa serviti oaspetilor tai wok-ul asiatic preferat? Daca ai o plita pe gaz Amica cu arzator Wok, o vei face sa traiasca! Acest tip de arzator are o flacara tripla si este perfect pentru pregatirea mancarurilor in oale mari, tigai sau vase wok. Va permite sa prajiti sau sa gatiti rapid si uniform, fara riscul de a arde, de a gati insuficient sau de a pierde nutrientii. Tot ce-ti mai ramane este distractie delicioasa. FlameControl De acum, cu plitele pe gaz Amica, ai control total asupra focului. Datorita celor 9 niveluri de putere si butoanelor intuitive, puteti ajusta cu precizie dimensiunea flacarii la tipul de feluri de mancare pregatite. Flacara inferioara, setarea 2-3, este ideala pentru tocanirea alimentelor, nivelurile 6-7 sunt optime pentru gatirea legumelor si 8-9 pentru prajirea carnii sau a pestelui. Indiferent daca gatiti, tocaniti, incalziti sau prajiti - reglati dimensiunea flacarii in functie de nevoile dvs. si utilizati energia in mod optim! Confortabil, economic si delicios! ExtraSpace Gatiti mai mult? Pe plita pe gaz Amica ai mai mult spatiu pentru oale mai mari! Datorita noului design, distantele dintre arzatoare au fost marite, pastrand in acelasi timp dimensiunile standard ale placii. Prin urmare, acum puteti utiliza vase mai mari - mai multe deodata. Mai mult spatiu pentru un confort sporit la gatit! Grilaje stabile din fonta Gratarele instabile, care in plus sunt greu de curatat, fac parte din trecut. Plitele pe gaz Amica sunt dotate cu gratare din fonta moderne, puternice si complet stabile. Cand vrei sa muti oala, o faci fara teama ca gratarul se va misca impreuna cu oala. Design perfect in slujba confortului bucatariei. Suprafata de sticla Acum nu mai trebuie sa pierdeti timp si energie curatand plita de murdaria incapatanata. Plitele pe gaz Amica sunt proiectate in asa fel incat iti va lua un moment sa indepartezi orice contaminare. Toate datorita suprafetei perfect netede din sticla calita de inalta calitate. Bucurati-va de confort! Aprindere electrica pe gaz in buton Gata cu degetele arse de la chibrituri si de la brichete cu gaz rupte perpetuu. Datorita brichetei electrice pe gaz din buton, pornirea gazului va fi extrem de simpla si convenabila. Faci totul cu o singura mana. Apasati si rotiti butonul si arzatorul se va aprinde. Pregateste-te pentru confort in bucatarie. Protectie la scurgerea gazelor Poate deveni periculos daca arzatorul se stinge accidental. Nu cu plitele pe gaz Amica care au o supapa speciala de inchidere a gazului. Siguranta mai presus de toate!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PGCD6121APFB
    • Culoare
  • Specificatii
    • Tip plita
      Gaz
    • Zone de gatit
      4
    • Material
    • Panou
    • Functii
      Protectie anti-gaz
    • Tip incastrare
    • Dimensiuni
      lățime [cm] 59 Înălțime [cm] 10.5 Adâncime [cm] 52
    • Tensiune alimentare
      230 V
    • Altele
      Pozitionare panou comanda Deasupra

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.