Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita Beko HILG64225S

Cod:

HILG64225S


Cod intern: #1080658

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.025,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Plita Beko HILG64225S de la Beko

Plita incorporabila Beko HILG64225S, Gaz, 4 arzatoare, High-Efficiency Gas Burner, Gratar de fonta, 58.5 cm, Negru



Designul special conceput al arzatoarelor a permis o crestere semnificativa a eficientei acestora. Datorita acestui lucru, veti economisi pana la 35% din timp si pana la 17% din gazul folosit atunci cand va gatiti mancarurile preferate. Unknown Image Grilaje din fonta Ti-e teama ca mancarea ta va ateriza pe podea? Uita de acest cosmar! Asigurati-va oalele si tigaile cu stabilitate maxima. Gratarele din fonta sunt, de asemenea, o garantie a durabilitatii si rezistentei, indiferent de lungimea si intensitatea gatirii. Unknown Image Aprindere Gata cu manevra nervoasa la bricheta! Utilizati un aprinzator rapid si sigur integrat cu butoanele. Unknown Image Securitate Lasati oala pe aragaz si nu va faceti griji ca stingeti accidental flacara. In caz de inundatie sau rafala de vant, alimentarea cu gaz va fi intrerupta imediat datorita sistemului de aprindere automata si sistemului anti-iesire de gaz. Unknown Image Aspect perfect si atentie la detalii Plitele Beko nu numai ca gatesc rapid si eficient, ci au si un aspect grozav, modern. Datorita unei game largi de culori, poti alege cu usurinta o plita care se va potrivi perfect cu interiorul bucatariei tale. Unknown Image Latime 60 cm farfurie latime de 60 cm. Intrebari? Ce dimensiune de farfurie ar trebui sa aleg? Reglati dimensiunea placii Beko in functie de nevoile dvs. Oferta Beko include farfurii de 30, 60 si 75 cm. Amintiti-va ca veti instala o placa de 75 cm in acelasi orificiu de montare ca o placa de 60 cm, astfel incat sa puteti inlocui cu usurinta o placa veche de 60 cm latime cu una de 75 cm latime. Pentru ce este arzatorul WOK? Arzatorul WOK este modalitatea perfecta de a praji si a gati rapid si eficient. Puterea sa mare este foarte utila in prepararea preparatelor traditionale asiatice, dar si pentru prepararea rapida a mancarurilor in preparate mari. Plita pe gaz trebuie sa fie neagra? Nu. Oferta Beko include plite pe gaz in multe culori diferite, inclusiv alb, bej, grafit si inox. Ce functii suplimentare are o plita moderna pe gaz? Plitele pe gaz Beko sunt echipate cu o serie de functii moderne, cum ar fi Blocarea pentru copii, controlul precis al flacarii Reglarea flacarii sau un aprinzator convenabil. Plita pe gaz este sigura? Plitele moderne pe gaz au mai multe masuri de protectie pentru a va proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi. Protectia impotriva curgerii gazului va asigura intreruperea imediata a alimentarii cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii (de exemplu, printr-o rafala de vant sau inundare), iar siguranta pentru copii va impiedica pornirea accidentala a celor mai mici membri ai gospodariei. plita. Pot instala singur plita pe gaz? Veti instala singur plita rapid si usor, dar amintiti-va ca conectarea la instalatia de gaz trebuie efectuata de un tehnician de gaz calificat. Odata cu placa, veti primi si duze pentru butelii de gaz propan-butan. Detalii pot fi gasite in specificatia tehnica sau manual.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HILG64225S
    • Culoare
  • Specificatii
    • Tip plita
      Gaz
    • Zone de gatit
      4
    • Material
    • Panou
    • Functii
      Oprire automată a gazului
    • Tip incastrare
    • Dimensiuni
      Inaltime 4.6 cm Latime 58.5 cm Adancime 52.4 cm
    • Continut pachet
      1 x Plita
    • Tensiune alimentare
      220 V-240 v V
    • Altele
      Putere totală de gaz 7400 W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.