Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita cu inductie 4 zone de gatit 7400 W Neff T66PTX4L0 N 90 60 cm Negru/Inox

Cod:

T66PTX4L0


Cod intern: #2587543

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
4.079,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Plita cu inductie 4 zone de gatit 7400 W Neff T66PTX4L0 N 90 60 cm Negru/Inox de la Neff

Caracteristici Tip plită: plită cu inducție Tip de instalare: Plită cu inducție autonomă Numărul total de poziții care pot fi utilizate simultan: 4 Material principal de suprafață: ceramică din sticlă Tip cadru: Instalare la nivel Culoare principală: Negru Consum de energie plită: 185,0 Wh/kg Accesorii incluse 1 x Tampă de răsucire Dimensiuni Dimensiuni (HxLxD): 56 x 572 x 512 mm Inaltimea minima a nisei: 500 mm Lățimea minimă a nișei: 560 mm Adâncimea nișei: 56 mm Grosimea aparatului deasupra blatului de lucru: 0,0 mm Putere: 7.400 W Tensiune: 220-240V Lungime cablu de alimentare electrică: 110,0 cm Manual inclus: [DE] Plita confort Tip de comenzi: TwistPad Număr de puteri de gătit: 17 nivele Flexibilitatea zonelor de gătit: 2 zone de gătit Flexi Funcția de amplificare Senzor de prăjire Transfer de putere Pornire rapidă Temporizator Conectivitate Home Connect pentru conexiune Wi-Fi1 Caracteristici Home Connect: Diagnosticare la distanță Controlul capotei de la podea Accesoriile nu sunt incluse Z9417X2: Tava teppan yaki Z9416X2: Gratar de blat Siguranță Indicator de căldură reziduală: separat Dispozitiv de siguranță: limitare de timp, funcție de pauză, funcție de gestionare a energiei, detector de oală, siguranță pentru copii TwistPad® Cu TwistPad® puteți regla setările plitei cu o simplă atingere a degetului. Doar o atingere ușoară este suficientă pentru a activa zona de gătit dorită: puteți regla nivelul de putere pur și simplu rotind acest sistem de control inteligent. TwistPad® este un sistem de control magnetic detașabil care vă permite să controlați plita asigurând o curățare și mai ușoară a plitei. Gătit flexibil prin inducție Cu Flex Induction îți poți dezlănțui creativitatea în modul în care folosești plita. Combinați zonele flexibile de gătit într-o singură suprafață, încălzită uniform. Utilizați suprafața mai mare pentru tigăi mari sau umpleți-o în mod flexibil pentru a găti orezul, a găti legumele la abur și a fierbe sosul. Plita detectează dimensiunea și forma tigăilor și încălzește doar acolo unde este nevoie. Controlați-vă plita cu aplicația Home Connect Utilizați aplicația Home Connect pentru a debloca întregul potențial al plitei dvs.: veți avea acces la funcții suplimentare și puteți accesa oricând informații despre plita dvs. Descoperiți toate posibilitățile ecosistemului Home Connect datorită parteneriatelor active. Verificați starea plitei și salvați setările preferate pentru a le activa cu un singur clic. Puteți accesa aceste funcții direct din Favoritele plitei dvs. sau din aplicația Home Connect. Plita intuitiva care te ajuta in bucatarie Așezați tigăile pe suprafață și începeți să gătiți: plita recunoaște imediat dimensiunea, forma și poziția pentru a se adapta și încălzi exact zona în care le-ați așezat. Tot ce trebuie să faci este să alegi nivelul de putere. Și dacă trebuie să mutați o oală sau tigaie, toate setările sunt transferate automat în noua zonă. Descoperiți plăcerea pură de a găti.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      T66PTX4L0
    • Culoare
  • Specificatii
    • Tip plita
    • Zone de gatit
      4
    • Material
    • Panou
    • Functii
      Număr de puteri de gătit: 17 nivele
      Funcția de amplificare
      Senzor de prăjire
      Transfer de putere
      Pornire rapidă
      Temporizator
    • Tip incastrare
    • Dimensiuni
      56 x 572 x 512 mm
    • Lungime cablu
      1.1 m
    • Continut pachet
      1 x Plita
      Documentatie
    • Tensiune alimentare
      220 V-240 V
    • Altele
      Blocare pentru copii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.