Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plita Tornado incorporabila Simphony iluminare led autoaprindere integrata supapa de siguranta latime 60 cm Negru

Cod:

55186


Cod intern: #2294152

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
949,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.112,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Plita incorporabila Simphony iluminare led autoaprindere integrata supapa de siguranta latime 60 cm Negru de la Tornado

Plita SYMPHONY BACKLIGHT BLACK de la TORNADO este un model cu adevarat modern si functional cu butoanelor iluminarea LED.

Iluminarea LED a butoanelor complementeaza designul tehnologizat al modelului cu o indicatie luminoasa placuta de culoare alba!

Grilele din fonta de inalta calitate sunt invariabile de calitate, fiabilitate si durabilitate! Datorita structurii speciale a gratarelor solide, asezarea vaselor pe ele devine si mai comoda si mai stabila!

Sticla neagra calita nu numai ca arata luxoasa, subliniind aspectul magnific al acestui model, dar face fata si actiunii factorilor mecanici, precum si si suprasolicitarii termice!

Controlul cu gaz al fiecarui arzator asigura cea mai mare siguranta: daca flacara se stinge, alimentarea cu gaz se va intrerupe automat!

Butoanele de control Hi-Tech completeaza aspectul modern al modelului. Mai mult, caracteristicile de design ale structurii si amplasarea acestor manere le protejeaza de supraincalzire si deformare in timpul expunerii termice prelungite in timpul gatitului!

Aprinderea electrica automata, incorporata independenta in fiecare dintre butoanele de control, va aprinde orice arzator intr-o fractiune de secunda, cu o singura apasare si rotire.

Caracteristici generale:

Culoare finisaj plita: Sticla Negru
Latime: 60 cm
Numar de zone de incalzire / arzatoare: 4
Tip plita: Gaz
Autoaprindere integrata in buton: Da
Suporturi stabile din fonta pentru vasele de gatit: Da
Supapa de siguranta la stingerea flacarii: Da
Dimensiuni incorporabile: 480 x 550 x40 mm

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Simphony
    • Culoare
  • Specificatii
    • Tip plita
      Gaz
    • Zone de gatit
      4
    • Functii
      Iluminare LED
      Aprindere electrica automata
      Gratare din fonta
      Senzor de control al flacarei
    • Dimensiuni
      480 x 550 x 40 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.