Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Polizor unghiular 125mm 18V

Cod:

DED7050


Cod intern: #2432413

  • Distribuie pe:
291,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Polizor unghiular 125mm 18V de la DEDRA-EXIM

Lamă 125 x 22,2 mm, filet: M14, viteză maximă: 9500 min-1, 3 poziții laterale ale mânerului, ajustare fără scule a protecției lamei, cheie de schimbare a lamei în mânerul auxiliar.

Polizorul unghiular este o unealta conceputa pentru taiere si slefuire. Motorul polizorului atinge o viteza de 9500 rpm si functioneaza cu discuri de 125 mm si 115 mm. Este echipat cu un intrerupator de siguranta, care este conceput pentru a intrerupe alimentarea cu energie atunci cand dispozitivul este supus unei presiuni prea mari asupra materialului de prelucrat, ceea ce ar putea deteriora sau supraincalzi dispozitivul. Sistemul de montare rapida a scutului, manerul lateral cu trei pozitii si manerul gumat imbunatatesc semnificativ confortul utilizarii dispozitivului. Cheia pentru inlocuirea discului a fost plasata in manerul lateral, datorita caruia utilizatorul o are intotdeauna la indemana atunci cand este necesar sa inlocuiti discul sau alt varf de lucru. Carcasa este realizata din nailon cu un amestec de fibra de sticla, datorita acestui fapt, rezistenta la deteriorari mecanice si radiatii UV a fost crescuta. Ergonomia si confortul de lucru sunt imbunatatite de: greutatea redusa a dispozitivului si manerul cauciucat. NU INCLUDE ACUMULATOR SI INCARCATOR Specificatii: Tensiune: 18V Viteza: 7500 rpm Diametru disc: 125 mm Diametru interior disc: 22.2 mm Prindere: Tija M14 Greutate: 2.1 kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.