Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Powerstation Bluetti EB3A 600W 268Wh Gri

Cod:

EB3A-EU-GY-BL-01


Cod intern: #2334811

  • Distribuie pe:
1.757,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Powerstation EB3A 600W 268Wh Gri de la Bluetti

Centrala portabila Bluetti EB3A, 600W, 268Wh

 
 

 
 

Energie portabila pentru un stil de viata durabil

Conceput pentru a fi mai eficient din punct de vedere energetic decat generatoarele traditionale, BLUETTI EB3A este atat de usor incat greutatea sa contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon in mediu.

 

 
 

Mic, dar puternic

EB3A este destul de compact, dar puteti conta pe el si pentru sarcini mari. Fie ca este un blender mic, un mini aragaz de orez sau un frigider mic, EB3A este gata pentru orice datorita invertorului sau de 600 W AC Pure Sine Wave (supratensiuni de 1200 W) si unei capacitati impresionante de 268 Wh.

 

 
 

80% incarcare in 40 de minute

EB3A are o incarcare rapida de 430 W, ceea ce va permite sa va incarcati la 80% in timpul necesar pentru a bea o ceasca de cafea sau a discuta, oferind suficienta putere la cerere.

 

 
 

6 moduri de reincarcare

De la camping cu RV pana la explorarea salbaticiei, puteti oricand sa va deconectati de la retea fara teama de intreruperi de curent. BLUETTI EB3A poate fi incarcat in orice mod posibil, fie ca foloseste AC, panouri solare, masina, generator, AC+Solar sau AC+Adaptor, astfel incat doar linistea sa ramana pe drum.

 

 
 

Siguranta este in detalii

Experimentati siguranta sporita oferita de bateria LiFePO4 si BMS (Battery Management System). In comparatie cu celulele traditionale cu litiu-ion, bateria LiFePO4 folosita de EB3A are un avantaj natural datorita stabilitatii sale termice si chimice remarcabile, care ofera performante mai bune si viata mai lunga (2500 de cicluri la 80%). In timp ce BMS monitorizeaza si protejeaza in mod constant dispozitivul de toate riscurile posibile.

 
 

8 prize pentru toate nevoile

Optiunea de incarcare flexibila raspunde unei game largi de nevoi de incarcare. Nu mai concurati cu familia sau prietenii pentru incarcarea rapida.EB3A are suficiente porturi pentru incarcare simultana, iesire clasica AC si DC, 100W Type-C, conector pentru masina si chiar un incarcator wireless. Are grija de toata lumea, indiferent daca este acasa sau plecat.

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Caracteristici tehnice
    • Capacitate
    • Functii
      Protectie baterie scazuta
    • Voltaj iesire
      230 V
    • Amperaj iesire
      2.6 A
    • Culoare
    • Dimensiuni
      255 x 183 z 180 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.