Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Power Station ECOFLOW Delta Pro, 3600Wh, 3600W, USB C, USB A, Schuko, Fast charge, negru

Cod:

DELTAPro-EU-C20


Cod intern: #1045497

  • Distribuie pe:
11.973,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 36,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Power Station Delta Pro, 3600Wh, 3600W, USB C, USB A, Schuko, Fast charge, negru de la ECOFLOW

Toata iesirea AC de care veti avea nevoie.

O singura unitate DELTA Pro are o iesire de 3600 W AC, care poate fi extinsa pana la 4500 W cu tehnologia X-Boost. Alimentati 99,99% dispozitive grele acasa, in aer liber sau la locul de munca. Puteti chiar sa imperecheati doua unitati impreuna pentru a obtine 7200W.

Cea mai rapida statie electrica portabila de incarcare din lume.

MultiCharge ofera viteze record la 6500 W. Pentru a ajunge la 6500W, poti opta pentru aceste metode de incarcare.

Incarcati complet in 1,8 ore.

Tehnologia de incarcare X-Stream de la EcoFlow nu este doar rapida, ci si sigura. Sistemul de gestionare a bateriei asigura siguranta si longevitatea in timp ce incarcati complet DELTA Pro de la o priza standard de curent alternativ in 1,8 ore*.

Incarcati-va la mii de statii EV din intreaga lume.

Pentru prima data cu o statie electrica portabila, va puteti incarca la mii de statii EV din intreaga lume. Aceasta metoda unica de incarcare va ofera o incarcare rapida de pana la 3400 W din mers.

Deveniti regenerabil cu incarcare solara de 1600 W.

Suita de produse solare EcoFlow va ofera o sursa de energie regenerabila rentabila pentru a ramane alimentat. Puteti folosi energia solara pentru a incarca DELTA Pro in doar 2,8-5,6 ore. DELTA Pro are o gama larga de tensiune de la 11-150V, ceea ce il face compatibil cu 90% dintre panourile solare terte cu conectori MC4. Iar cand vremea devine imprevizibila, sistemul inteligent de urmarire a punctului de putere maxima (MPPT) se ajusteaza automat, maximizand generarea solara in orice moment al zilei.

Obtineti energie de rezerva de urgenta cu generatorul EcoFlow Smart.

EcoFlow Smart Generator serveste ca o optiune de urgenta care se integreaza cu ecosistemul tau DELTA Pro. Porneste automat cand DELTA Pro atinge un nivel scazut de incarcare, reincarca DELTA Pro si opreste motorul de la sine odata ce DELTA Pro atinge o incarcare completa. In comparatie cu un generator traditional de gaz, generatorul EcoFlow Smart ofera mai putine pierderi de energie, o incarcare mai rapida si o eficienta mai mare.

O baterie care dureaza ani la rand.

DELTA Pro dispune de o baterie LFP nou-nouta cu 6500 de cicluri, ceea ce inseamna ca puteti utiliza DELTA Pro ani si ani inainte ca unitatea dvs. sa atinga 50% din capacitatea initiala. Sistemul de management al bateriei EcoFlow ofera analiza si reglare in timp real a tensiunii, curentului si temperaturii. Acest mecanism unic de protectie face din DELTA Pro o baterie de acasa incredibil de sigura si eficienta.

Mai multe moduri de control si monitorizare.

Controlati DELTA Pro fie de pe unitatea in sine, folosind accesoriul de telecomanda, fie deblocati o multime de personalizari prin aplicatia EcoFlow. In aplicatie, puteti accesa setarile de putere, cum ar fi nivelurile de incarcare si descarcare, vitezele de incarcare AC, controlati generatorul inteligent si multe altele.

Primul ecosistem portabil de baterii de acasa din lume.

Ecosistemul extensibil al DELTA Pro va ofera energie in timpul intreruperilor de curent, energie personalizabila non-stop si facturi de energie mai mici. Cum realizeaza toate acesteaO Cu o selectie de baterii suplimentare, generatoare inteligente, trackere solare, turbine eoliene, un panou pentru casa inteligenta si multe altele. De la energie de rezerva pana la reducerea dependentei dvs. de retea cu alternative ecologice, ecosistemul DELTA Pro poate fi personalizat in functie de nevoile dvs.

Management inteligent al energiei.

Ecosistemul EcoFlow DELTA Pro stocheaza energie zi si noapte, reducandu-va dependenta de retea si scazand facturile de energie prin combaterea ratelor de timp de utilizare. Se integreaza direct cu casa dvs. folosind panoul EcoFlow Smart Home. Aplicatia EcoFlow va ofera o defalcare inteligenta a obiceiurilor dvs. energetice si va puteti personaliza consumul de energie pentru orice tip de situatie.

Traiul in RV este usor.

Cu DELTA Pro, poti lua acasa cu tine, oriunde ai merge. Dispune de roti si un maner extensibil asemanator unei valize, care faciliteaza transportul. Iar daca sunteti in cautarea unei solutii complete de alimentare pentru excursii cu RV si aventuri in aer liber, DELTA Pro vine cu un port Anderson dedicat de 30A si o priza AC.

Putere care inseamna afaceri.

DELTA Pro nu numai ca ofera energie de rezerva si in afara retelei de acasa, dar va ofera si o sursa de alimentare sigura pentru orice tip de activitate profesionala. Indiferent daca lucrati acasa sau in aer liber, de la bricolaj pana la proiecte profesionale, DELTA Pro va ajuta sa indepliniti treaba.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Caracteristici tehnice
    • Capacitate
    • Functii
      Suporta baterii 12/24V, implicit 8A
    • Putere
    • Voltaj iesire
      12 V
    • Amperaj iesire
      2.4 A
    • Culoare
    • Dimensiuni
      63,5 x 28,5 x 41,6 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.