Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Prelungitor BlitzWolf BW-PC1 cu 3 prize AC, 2x USB, 1x USB-C Negru

Cod:

25150


Cod intern: #1327270

  • Distribuie pe:
128,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Prelungitor BW-PC1 cu 3 prize AC, 2x USB, 1x USB-C Negru de la BlitzWolf

Încărcător de putere BlitzWolf BW-PC1

Acum puteți alimenta până la 6 dispozitive simultan. Încărcătorul AC BlitzWolf BW-PC1 este echipat cu 3 prize AC, un port USB-C și 2 porturi USB-A. Puterea sa maximă ajunge la 2500W. Ușor și portabil - îl puteți folosi convenabil nu numai acasă, ci și la serviciu sau într-o călătorie, de exemplu. Dispozitivul asigură, de asemenea, siguranța utilizării.

 

Cât mai multe 6 porturi disponibile

Nu mai trebuie să căutați puncte de vânzare disponibile sau să așteptați încărcarea unui dispozitiv înainte de a vă conecta la altul. Încărcătorul BW-PC1 oferă până la 6 porturi diferite, astfel încât vă permite să alimentați până la 6 dispozitive în același timp. În acest fel, puteți economisi spațiu! Porturile disponibile includ 3 prize AC, 2 USB-A (QC3.0) și USB-C (PD3.0). Cu BlitzWolf vei uita de limitări!

 

Performanță impresionantă de încărcare

Spune la revedere că trebuie să aștepți mult timp pentru ca dispozitivele tale să fie încărcate. Încărcătorul BW-PC1 se remarcă prin performanțele sale impresionante. Puterea sa totală de ieșire este de până la 2500W. Poate furniza până la 18 W pentru un singur port USB-A (QC) și până la 20W pentru un singur port USB-C (PD). Acum puteți încărca telefonul, tableta, laptopul sau căștile fără fir în cel mai scurt timp.

 

Sigur pentru utilizare

Cu BlitzWolf, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța încărcătorului sau a dispozitivelor conectate la acesta. Produsul este echipat cu un sistem avansat de protecție împotriva supraîncărcării, supracurentului și supraîncălzirii, printre altele. Deci, vă puteți încărca echipamentul fără să vă faceți griji cu privire la daune.

 

Cu confortul dumneavoastră în minte

Datorită designului său bine gândit, încărcătorul BW-PC1 nu numai că vă va încărca rapid dispozitivele, ci vă va ușura și mai ușor să vă păstrați biroul ordonat. Funcționarea sa convenabilă este activată de un singur buton, iar un cablu lung și flexibil de 1,5 metri vă permite să îl conectați. Mai mult, cu ajutorul unui tampon adeziv special, puteți, de exemplu, să lipiți încărcătorul sub masă.

 

Funcționează bine atunci când călătorești

Nu renunțați la capacitatea de a încărca mai multe dispozitive simultan atunci când plecați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. Încărcătorul este extrem de compact, ușor și portabil - cântărește doar 351g și măsoară 80x92.1x72.5mm. Îl puteți potrivi cu ușurință într-o valiză, geantă de călătorie sau chiar într-un rucsac sau geantă de mână.

 

Specificații

 

Marca BlitzWolf
Model BW-PC1
Culoare neagră
Intrare AC 100-250V/10A, 50/60Hz
Ieșire AC 100-250V/10A, 50/60Hz
Putere maxima de iesire 2500W
Puterea de ieșire a unui singur port USB-A (QC) 18W max.
Puterea de ieșire a unui singur port USB-C (PD) 20W max.
Curent total de ieșire de 3 porturi USB 5V/3.1A 15.5W max.
Lungime cablu 1,5 m
Material PC
Dimensiuni 92.1x80x72.5mm
Greutate 351g

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Prize
      3
    • Lungime Cablu
    • Intrerupator
      Da
    • Protectie
      Da
    • Numar USB-uri
      3
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Putere maxima de iesire 2500W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.