Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Print server TP-LINK MFP TL-PS310U, RJ-45 Fast Ethernet, cu port USB 2.0

Print server TP-LINK MFP TL-PS310U, RJ-45 Fast Ethernet, cu port USB 2.0

Cod:

TL-PS310U


Cod intern: #27397

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Print servere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Print server MFP TL-PS310U, RJ-45 Fast Ethernet, cu port USB 2.0 de la TP-LINK

Ce face acest produs Print Serverul MFP TP-LINK TL-PS310U este ideal pentru a partaja in reteaua de acasa sau de la birou dispozitive conectat prin USB. Acest dispozitiv este compatibil cu majoritatea imprimantelor si multifunctionalelor disponibile pe piata si permite partajarea si administrare acestora prin intermediul computerelor conectate la retea. Dispozitivul este capabil sa gestioneze pana la 4 dispozitive USB ca scannere, memorii flash, boxe si camere web conectate la server prin intermediul unui dock USB. Aceste dispozitive pot fi accesate prin intermediul retelei cu fir sau chiar wireless atunci cand Print Serverul este conectat la un router wireless. Compatibilitate extinsa TL-PS310U este compatibil cu majoritatea multifunctionalelor si alte dispozitivelor USB de pe piata. Testat cu peste 200 de modele de imprimante, TL-PS310U ofera o compatibilitate crescuta cu alte dispozitive. TL-PS310U este o alegere excelenta pentru necesitatile de imprimare de acasa si de la birou. Configurare usoara si eficienta Interfata complet noua ofera o modalitate mult mai simpla si intuitiva de a opera acest print server. Chiar si un utilizator novice va putea administra si configura dispozitivul TL-PS310U prin interfata sa. Doar porniti dispozitivul. Cu functia Auto-Connect, trebuie doar sa rulati utilitarul si sa selectati "Connect Automatically for Printing", TL-PS310U va finaliza activitatea de imprimare pentru dvs. Acesta se va conecta automat la imprimanta si va administra orice activitate de imprimare pe loc, fara implicarea dvs. Suport pentru WINDOWS 7 Cu o actualizare de firmware si prin intermediul noului utilitar, TL-PS310U poate functiona perfect pe sistemul de operare WINDOWS 7. Prin intermediul noului utilitar, puteti administra cu usurinta imprimanta si alte dispozitive USB sub WINDOWS 7.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TL-PS310U
  • Specificatii tehnice
    • Model
      print server
    • Porturi
      1 x USB 2.0 / 1.11 x RJ-45 Fast Ethernet
    • Functii
      Client DHCP, POST (Power On Self Test)Upgrade de Firmware, utilitar de Windows
    • Management
      Management Web
    • Interfata
      USB 2.0
    • Alimentare
      5V DC, 2A
    • Dimensiuni
      56 x 52 x 23 mm
    • Conditii Operare
      Temperatura operare: 0 grade C - 50 grade C Temperatura depozitare: -5 grade C - 65 grade C Umiditate operare: 0% - 70% fara condensareUmiditate depozitare: 0%~80% fara condensare
    • Altele
      Indicator LED: 10Mbps, 100Mbps, USB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.