Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Produse cosmetice pentru exterior Meguiar's Consumer Ceara Auto Solida Meguiar's Ultimate Paste Wax, 226g

Cod:

G210608


Cod intern: #1536815

  • Distribuie pe:
230,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Produse cosmetice pentru exterior Ceara Auto Solida Meguiar's Ultimate Paste Wax, 226g de la Meguiar's Consumer

Ceara Auto Solida Meguiar's Ultimate Paste Wax, 226g este un protector de vopsea premium cu un amestec de ceara sintetica pentru performante maxime. Formula imbunatatita ofera acum o durabilitate chiar mai buna decat inainte. Tehnologia proprietara a polimerului hidrofob Meguiar's mareste tensiunea superficiala pentru o actiune neincetata de perle de apa care dureaza. Aceasta formula avansata ofera, de asemenea, reflexii profunde, intunecate, luciu si stralucire incredibile, lasand in acelasi timp un finisaj stralucitor. Se unge neted si se desprinde la fel de frumos, chiar si la soare! Aplicator de spuma premium si prosop din microfibra inclus.Beneficii Ceara Auto Solida Meguiar's Ultimate Paste Wax, 226g:- formula imbunatatita ofera un finisaj mai lucios, o protectie sporita si mai multa actiune de perlare a apei intr-un singur pas- aplicare si stergere usoara, chiar si in plin soare- formula sintetica avansata ofera o bariera de protectie de lunga durata asupra vopselei, amplificand in acelasi timp reflexia pentru profunzime, luciu si stralucire incredibila- tehnologia polimerului hidrofob mareste tensiunea superficiala pentru picaturile de apa- sigur si eficient pe toate vopselele lucioase si straturile transparentCantitate: 1 set ( Ceara Auto Solida Meguiar's Ultimate Paste Wax, 226g; Aplicator; Laveta Microfibre; )

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.