Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Produse cosmetice pentru interior Servetele Umede Intretinere Piele Armor All Leather Wipes, 20 buc

Cod:

39020ML1


Cod intern: #2292916

  • Distribuie pe:
20,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Produse cosmetice pentru interior Servetele Umede Intretinere Piele Armor All Leather Wipes, 20 buc de la Armor All

Aceste Servetele Umede Intretinere Piele Armor All Leather Wipes, 20 buc extra-rezistente sunt special formulate pentru a curata murdaria si murdaria in siguranta si eficient, protejand in acelasi timp impotriva scurgerilor si petelor.Beneficii Servetele Umede Intretinere Piele Armor All Leather Wipes, 20 buc:- contine ceara de albine pentru o protectie suplimentara si un finisaj mat- rapid si usor de utilizat, fara mizerie- curata in siguranta murdaria si murdaria de pe scaunele din piele si din interior- protejeaza pielea de scurgeri si pete- pastreaza pielea sa arate ca nouaRecomandat pentru bagaje din piele, serviete, mobilier si genti de mana.Mod de utilizare: Sterge suprafata cu servetelele Armor All Leather pentru a mentine aspectul si protectia. Arunca servetelele la gunoi. Nu clati.Atentie: Utilizeaza numai conform instructiunilor. Nu pentru curatarea personala. A nu se utiliza pe podele, comenzile vehiculului (pedale, manere, volane), scaune de banca sau de biciclete, anvelope de biciclete, tamburi de frana si alte suprafete unde alunecarea poate fi periculoasa. Nu utiliza pe sau in apropierea suprafetelor din plastic transparent sau plexiglas sau sticla (poate cauza pete).Cantitate: 1 set ( 20 buc )

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.