Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips SCF330/13 pompa manuala pentru san + recipiente

Philips SCF330/13 pompa manuala pentru san + recipiente

Cod:

SCF330/13


Cod intern: #70042

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse pentru mamici

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere SCF330/13 pompa manuala pentru san + recipiente de la Philips

SCF330/13 Pompa pentru san manuala cu recipiente de stocare



Când vă simţiţi confortabil şi sunteţi relaxată, laptele dvs. curge mai uşor. De aceea am creat cea mai confortabilă pompă de sân de până acum: Staţi aşezată confortabil, fără a fi nevoită să vă aplecaţi în faţă şi lăsaţi perna moale de masaj să vă stimuleze delicat debitul de lapte. Pompa pentru sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când sunteţi aşezată drept. Aceasta înseamnă că puteţi sta aşezată mai comod atunci când utilizaţi pompa: nu este nevoie să vă aplecaţi înainte pentru a vă asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută în mod natural colectarea mai uşoară a laptelui. Perna noastră de masaj are o textură nouă catifelată care conferă o senzaţie de căldură pe piele pentru o stimulare comodă şi delicată a fluxului de lapte. În timpul pompării, aceasta simulează în mod delicat acţiunea de supt a copilului dvs. pentru o stimulare naturală şi o eficienţă clinică dovedită. Perna moale de masaj este creată pentru a se potrivi în mod confortabil pentru majoritatea mămicilor. O pernă mai mare este disponibilă separat, dacă este necesară (disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară). Pompa pentru sân are un design compact care facilitează poziţionarea. Mânerul său cu formă ergonomică este comod de ţinut şi asigură control complet atunci când o utilizaţi. Datorită faptului că este mică şi uşoară, pompa este uşor de depozitat şi transportat, putând fi utilizată în mod discret în timpul călătoriilor.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      SCF330/13
    • Functii
      Asamblare intuitivă, Curăţare uşoară, Gamă complet compatibilă
    • Beneficii
      Stimulare delicată; Colectare, păstrare şi hrănire dintr-o mişcare
    • Continut pachet
      Corpul pompei pentru sân cu mâner; Pernă de dimensiuni standard; Ceşti pentru păstrarea laptelui 3 buc; Adaptor pentru ceaşcă de păstrare lapte; Tetină extra-moale pentru nou-născut; Carcasă de voiaj; Pachete eşantion cu tampoane pentru sân (2 tampoane de zi şi 2 tampoane de noapte)
    • Altele
      Fara BPA

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.